Langan vaihto kerroksen alussa

Neulo tämä s seuraavan kerroksen ensimmäisen silmukan kanssa yhteen ja jatka. Jos raidat ovat leveitä, voit kiertää langat toistensa ympäri aina n. Nosta raitaneuleen värinvaihtokohdassa yksi silmukka puikolle edelliseltä kerrokselta, niin raidasta tulee siisti ja portaaton. Kun neulot raitaneuletta suljettuna. Olisiko joku kiltti ja kertoisi miten tehdään langanvaihto kutoessa?

Väri vaihdetaan yleensä kerroksen alussa, ei se siitä mihinkään purkaudu.

Raidoitus suljettuna neuleena (tutorial video)

Langan vaihto kerroksen alussa

Kirjolangan kuljettaminen nurjalla kerroksella on hitaam- paa mutta. Eli siis kun aloitat kerrosta, joka on työn oikealla puolella (ts. kerroksen alussa työ on vasemmalla puikolla oikea puoli sinuun päin), ristit langat. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Puikot solmussa ja koukut hukassa: Kaksipuoleinen neule nainavarkkaa. Muista kiertää langat joka kerroksen alussa! Värin vaihto aloitetaan aina oikeala silmukalla, eli otat vain sen langan mitä tarvit. Kiinnitä silmukkamerkki kerroksen vaihtumiskohtaan ja aloita neulominen.

Langan värin vaihto, neulominen.

Novita silmukoiden päättely

Langan vaihto kerroksen alussa

Opi silmukan lisäys nostamalla lanka silmukoiden välistä kiertäen ja oikein neuloen. Neulo vasemman puikon ensimmäinen ja toinen silmukka melko. Katkaise lanka ja vedä langan pää viimeisen silmukan läpi. Näin värinvaihto siirtyy joka kerralla yhden silmukan eteenpäin. Ensimmäisen puikon alussa ei ole odottamassa lankaa, joten se. Virhe langassa Lanka värjäsi koko neuleen Raitojen neulominen, miten. Nurjan silmukan neulomisen alussa lanka on joko sormella tai puikolla mutta ilman erillistä liikettä. Nurjalla puolella värin vaihto näkyy peh-.

Kun tulet kerroksen vaihtumiskohtaan, jätä raitalanka odottamaan ja jatka. I puikon alusta ja "otin kiinni" raitalangan II ja III puikon vaihtumiskohdassa. Jos aiot lyhentää neuletta, langan laadulla ei ole väliä, koska jatkokohta osuu resorin. Jos lyhennät neuletta, kirjoita ylös, miten monen kerroksen päähän resorista. Neulo sukka siten, että kerrosten vaihtumiskohta ja langan värinvaihto tulevat sukan sisäsivulle. Silmukoiden luominen 1: Vie puikko peukalolla olevan langan alta. Sileä neule valmistuu neulomalla vuorotellen oikeaa ja nurjaa kerrosta.

Neulo oikealla 2 o, langankierto ja loput s:t oikein. Toisen kerroksen alussa siirrä merkki, nosta yksi. Lanka: Oiva Raita (75% villa, 25% polyamidi, 150 g = 300 m).

Novita silmukan lisäys nostamalla lanka kiertäen

Langan vaihto kerroksen alussa

Alkuvaiheessa, ennen kuin värit alkavat ”liikkua”, kerroksen alussa ja lopussa on sama väri. Tällainen mallikerta vaatii paljon keskittymistä alussa, mutta sen jälkeen työ. Kuljeta lanka työn vasemmasta reunasta oikeaan neuleen takana ja neulo. Päättelen langat neuleen keskellä kerroksen suuntaisesti, aina saman.

Jos lankojen vaihtokohta tulee (taso)neuleen reunaan tai lähelle sitä. Jos langat eivät olleet kiertyneet lainkaan toistensa ympäri toisen krs:n alussa. Tässä tulee nyt villapusero-ohjetta eli alussa oli 120 luotua silmukkaa. Langanvaihto munakoisoon ja helman resori 14 kerrosta joustin neuletta 2 oikein kaksi.

Tässä teille siis ohje räsymattosukkiin alusta loppuun, ja kysykää jos siinä on. Pidä koko ajan kaksi lankaa mukana, vaihtaen väriä aina jokaisen kerroksen alussa. Jätä rivien vaihtokohta nyt keskelle kantapohjan puikkoa.