Lämmitystolpan sulake palaa

No nyt hankin uuden piuhan ja sama homma. Mutta sitten kokeilin laittaa töpselin toisinpäin. Mullakin kerran kyrvähti niin, että poltti sulaketta. Jotkut väittää ettei niitä voi käyttää kaikkien taloyhtiöiden lämmitystolpissa.

Taloyhtiön autopaikkojen tolppasähköistä 17 postausta 23. Paljon lämmitystolpan sulake kestää, mikä sisälämmitin?

Pika! auton lämmitysjohto ei riitä

Lämmitystolpan sulake palaa

Jos siellä on 10A sulake niin se kestää n. Taloyhtiöiden vaihtelevat käytännöt autopaikkojen lämmitystolppien. Jos lämmitin on kokonaan kielletty, kyse on usein sulakkeiden kapasiteetista. Automaattisulake napsahtaa heti kun laittaa lohkolämmittimen päälle. Huomasin tuossa että kun kytkee lohkolämmittimen päälle, niin menee noin 3-4 minuuttia että poikkasee sulakkeen tolpasta nollille. Myös lämmitystolpan ja auton moottorilämmittimen vastuksen toiminta.

Puuttuu: palaa Keskustelu – Auton pistokepaikka: käytättekö sisätilanlämmitintä. Vierailija: "Onko normaalia että tolpasta palaa koko ajan sulake?

Lämmitystolppa **ttu s**tana

Lämmitystolpan sulake palaa

Meillä nyt tän talven aikana (muutettiin kesällä tähän) palanut nyt 3. Jos tulee niin vika on auton päässä. Onneks on se sulake, muuten on riskinä että palaa kaara. Menneellä viikolla taloyhtiön parkkitolppiin vaihdettiin 6A sulakkeet jottei kukaan vaan voisi. Oma auto poltti sulakkeet kotona ja työpaikalla, joten vein huoltoon. Ilmeisesti oli lähdetty johto seinässä joskus liikkeelle, kun vikaa löytyi auton. Johto voi vikaantua niin, että isommalla sähköllä alkaa lyömään läpi ja sulake palaa.

Ohmimittari ei kerro mitään kun se mittaa pienellä. Parina talvena on ollut ongelmaa kun kytkee auton lämmitykseen niin sulake naksahtaa. Olen mielestäni paikallistanu ongelmat. Parkkisähkön ratkaisussa parkkialueen auton lämmitystolppa päivitetään sähkö- auton latauspisteiksi eikä. Jos sähköt ovat päällä (moduulissa palaa valot). Touko Aalto palaa eduskuntaan pitkältä sairaslomalta. Autopaikkojen lämmitystolppien toiminta-ajat löytyvät asumisoppaasta. Itse lämmitystolpan pistorasian käyttäminen ei ole kiellettyä, mutta normaalin.

Runkojohdon sulakkeen palaessa kaikkien latausten. Mia palasi töihin viime viikolla ja pitää Viherin toimistoa taas.

Ajankohtaista asiaa autopaikoista

Lämmitystolpan sulake palaa

Siksi kiinteistön valoja kannattaa tarkkailla, kunhan sähköt palaavat. Sisätilanlämmitin voi polttaa sulakkeen. Vanhojen lämmitystolppien sulakekoko on 6–10 ampeeria, mikä riittää hyvin. Ja millä lukemilla palaa varmasti sulake? Näinollen, jos pistorasia on sen normaalin 16A:n sulakkeen takana, on yhteen vaiheeseen. Kunhan ei koko auto pala, niin riittää mulle. Lämmitystolpan ajastin meni rikki, eikä liiku itsestään. Autolle lämmitystolppa olisi paikallaan.

Palaa alueelle Lämmitys, ilmanvaihto, putket ja sähkö. Hajonnut vastus laukaisee helposti sulakkeen tai vikavirtasuojan. Eli jos kyseessä on lämmitystolppa, katso että siinä on sulake päällä ja virtaa. Omalla vastuulla eli sulake voi palaa, johto kärähtää tai auto palaa pahimmassa tapauksessa.