Lamellihirsi vai höylähirsi

Onko lamellihirsi aina höylähirttä kestävämpi, parempi ratkaisu? Mitä höylähirren paksuutta vastaa 75 millinen lamellihirsi? Hirsitalojemme rakenteita ja komponentteja. Valmistamme kaikkia markkinoilla olevia hirsityyppejä: höylähirsi, lamellihirsi, pyöröhirsi, D-hirsi ja lamellipyöröhirsi. Lamellihirren edut tulevat sitä suuremmiksi, mitä paksummasta.

Entä lamellihirsi ulkopuolisella lisäeristeellä, esimerkiksi selluvillalla?

Hirsi rakennusmateriaalina – modernit omakotitalot ja vapaa

Lamellihirsi vai höylähirsi

Entä 120 mm:n höylähirsi ja 150 mm:n lisäeristys? Katso lamelliaihioiden ja -hirsien vakiokoot. Vierailija: "Onko teillä kokemusta eri hirsistä? Mikä on paras sisäilman ja kestävyyden kannalta? Pitäisi valita materiaali talvilämpimään. Tiedustelisin mitä eroa todellisuudessa on massiivi- ja.

Perinteinen lamellihirsi sekä modernit hirsivaihtoehdot kuuluvat Hongan valikoimaan.

Hirsivaihtoehdot – kestävät ja turvalliset kimara

Lamellihirsi vai höylähirsi

Tutustu esimerkiksi eri pyöröhirsi-, hirsirunko- ja nurkkaratkaisuihin. Liima- eli lamellihirsi on höylähirren variaatio, jossa on yleensä suuremman materiaalipaksuuden savuttamiseksi yhdistetty useampia. Käyttöominaisuuksiltaan samankokoista höylähirttä vastaava. Erona höylähirteen lamellihirsi painuu ja halkeilee vähemmän. Runko on painumatonta Honka Fusion – lamellihirttä. Lamellihirsi koostuu kahdesta tai useammasta kerroksesta niin, että kova. Suorapintainen höylähirsi istuu kauniisti niin kaupunki-, kuin mökkimaisemaankin. Tätä paksumpia rakenteita tehdään yleensä vaaka- tai pystysuuntaisilla liimasaumoilla, jolloin kyseessä on lamellihirsi.

Hirsimallimme ovat höylähirsi, pyöröhirsi sekä lamellihirsi. Työstämme hirret asiakkaan toimittamien kuvien mukaan, jolloin ne sopivat kohteeseen niin tyyliltään. Tekniikka toki on kehittynyt tälläkin rakentamisen saralla ja meidänkin talo on lamellihirttä. Kyllähän höylähirrestä perinteisin salvoksin voi.

Lamellihirsi on yleisin käytetty hirsimuoto erityisesti isommissa rakennuksissa. Höylähirsi on yleisimmin käytetty teollinen hirsityyppi. Höylähirret 45 x 145 – 135 x 180 mm koneellisesti kuivattu, asennusvalmiina. Lamellihirret 88 x 170 – 270 x 260 mm koneellisesti kuivattu.

Hirsitalon rakentaminen nykypäivän vaatimusten mukaisesti

Lamellihirsi vai höylähirsi

Monipuoliset hirsivaihtoehdot kuten: Pyöröhirsi, Lamellipyöröhirsi, Höylähirsi, Lamellihirsi, Pystyhirsi. Valitse itseäsi eniten miellyttävä hirsivaihtoehto. Kontiolla on myös kolme täysautomaattista sormijatkoslinjaa, joilla. Yritys valmistaa asiakkaan toiveiden mukaiset rakennukset. Autamme asiakasta myös rakennuslupien hakemisessa. Hinnat täydellinen puuosatoimitus: BOOT. Finnlamellin kehittämä, lähes painumaton lamellihirsi on tutkitusti tiivis ja.

Jykevä lamellihirsi kestää myös säänvaihtelut perinteistä pyörö- tai höylähirttä. Voit valita mökkiisi tai taloosi materiaaliksi joko höylähirren tai liimatulla rakenteella olevan lamellihirren. Hirsityyppeinä painumatonta hirsi ja lamellihirsi. C = ristiinlaminoitu, L = lamellihirsi tai höylähirsi. Nimellismitat 70×145, hyötykorkeus noin 132 mm.

B-laatuluokassa oksat eivät kuitenkaan saa olla irtonaisia. Höylähirsi sopii käytettäväksi grillikatosten, grillikotien, leikkimökkien ja varastojen rakentamiseen. Hirsivaihtoehdot saatavana myös lamellihirtenä. Uusi automaattinen liimausjärjestelmämme takaa optimaalisen liiman käytön ja lyhyemmän kuivumisajan, jonka tuloksena ovat edullisemmat lamellihirsien.