Laituritikas tarjous

Korkeus ala-askelmasta laiturin pintaan 108 cm. Laituritikkaat vievät sinut vilvoittavaan veteen. Leveämmät askelmat laituritikkaisiin, 3 askelmaa. Suomalainen MARKKI- laituritikas, jossa on karhennetut, kapeat askelmat.

Valmistettu kirkkaasta alumiinista. Alumiinista valmistetut laituritikkaat neljällä askelmalla.

Laituritikkaat 4 askelmaa

Laituritikas tarjous

Kennolevyt ja puutarharakenteet » Alumiininen laituritikas 4-askelmaa. Katso laituritikkaat hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Uimatikkaat, joissa tukeva kokometallinen rakenne. KIKKA- laituritikkaat – markkinoiden kestävimmät laituritikkaat!

Taitettavaa lukkoa on helppo käsitellä. Kuumasinkittyä terästä, neljä käsiteltyä uritettua askelta. Tikkaan kokonaisleveys 510mm, askelman syvyys 40mm.

Alumiininen laituritikas 4

Laituritikas tarjous

Remontti-Reiska asensi Minnalle Kikka-laiturin, Kikka- laituritikkaat ja penkit. Kuvassa näyttelijä Minna Haapkylä. Muut tuoteryhmät ovat sadevesijärjestelmät, kattoturvallisuustuotteet ja tikkaat. Kotimaiset laituritikkaat valmistetaan alumiinista. Merkitys Nimi: A – Z Nimi: Z – A. Tukevat helposti koottavat lähes jokaiselle laiturille sopivat laituritikkaat. Scott MOD II musta hanska – Muut Ajovarusteet. Runsas valikoima Laiturit ja tarvikkeet -tuotteita edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta.

Saat ilmaisen toimituksen myymälöihimme. Laadukkaat laituritikkaat kestävät vuodesta toiseen. Saatavilla eri pituuksilla ja kaltevuuskulmalla varustettuja malleja. Tikkaiden tukeva rakenne mahdollistaa turvallisen uimaanmenon ja rosteriset kohokuvioiset estä. Kotimainen laituritikas 6 leveällä askelmalla. Askelmat ovat karhennetut ja askelmaväli on 300 mm. Tikli Oy:n valmistama 4 askelmainen kotimainen laituritikas joka on helppo ratkaisu moneen paikkaan helpon asennettavuuden ja kevyen rakenteensa ansiosta.

Puuaskelmat ovat kyllästettyjä. Luistamattomat askelmat runsailla urilla. Anodisoitu pinta on kova ja kulutusta kestävä.

Myydään kääntyvät laituritikkaat

Laituritikas tarjous

Laajasta valikoimastamme löydät monen eri alan laadukkaimmat työvaatteet, turvakengät, varusteet ja suojaimet. Tilaa netistä tai poikkea myymäläämme. Tikkaat on myös helppo pitää puhtaana. K-RAUDAN KESÄTARJOUKSET KOTIIN JA MÖKILLE. Vertaile laituritikkaat tarjouksia ja niiden hintoja. Kestävien laituritikkaiden avulla pääset kätevästi virkistävään kylpyyn ja sieltä pois. Kääntyvät laituritikkaat, valmistettu Suomessa.

Eivät vaadi huoltoa, vain ahkeraa. Tarvikekeskuksen tuhansista tuotteista löydät varmasti etsimäsi – sopivin hinnoin joka päivä!