Laipan paineluokka

D = laipan halkaisija, b = laipan paksuus. Putkistot, putkistojen varusteet sekä paineluokat on standardoitu. Mitenkäs oikein määritän putkelta vaadittavan paineluokan (PN) kun tiedän virtaavan aineen. Pumplotsenissa ilmoitetaan laipallisen pumpun liitäntäkoko (DN) imu- ja painepuolella sekä laipan paineluokka.

Monet kiertovesipumpuista ovat.

Din28121 pulttikiinnitteinen laippa

Laipan paineluokka

Korkeammat luvut osoittavat, että korkeampi paineluokka kestää. Luokan 600 laippa pystyy käsittelemään enemmän paineita kuin luokan 300. Valikoimiimme kuuluvat haponkestävät laipat ja kaulukset sekä tiivisteet paineluokissa PN 10 – PN 40. Saatavana myös silumiiniset irtolaipat ja kuumasinkityt. Laippa T-haarat 90° PN 10, laipallinen, lyhyt, ruiskupuristettu = LLYR.

Pipelife valmistaa tilauskesta. Valmistamme ja myymme haponkestäviä laippoja.

Alpha linjasäätöventiili dn125

Laipan paineluokka

Kumivuorattu sisäpesä toimii sekä karan-, läpän- että laipan tiivisteenä. Materiaali: Yhde tai runkolaippa. Pulttikiinnitteinen näkölasilaippa- asetelma. Pesän alapuoliskon laippa valmistetaan kattilan laipan mittojen ja. Metson kansiventtiiliä valmistetaan paineluokissa PN 16 ja.

Kompaktit mittalaipalliset virtausmittarit voidaan asentaa käytössä olevien laippojen väliin PN100- paineluokkaan asti. Laippayhteessä venttiilin laippa ja putken laippa liitetään yhteen puristamalla tiiviste laippojen väliin ruuveilla. Osa venttiileistä hitsataan kiinni putkeen. C22N valmistettu laippa kestävät.

Esimerkiksi paineluokalla PN25 ma- teriaalista St35. Teräksiset SAE- laipan kiinnityspalat ovat joko yksiosaisia tai kahdesta puolikkaasta koottuja. Laipallisten venttiilien laippojen ja laippojen väliin asennettavien venttiilien. Kuvaus 1, Alpha linjasäätöventiili DN125, laippa.

DN10- DN250, paineluokat PN16-PN100 ja liitostavoin hitsattava, laipallinen, kierre, ym. Sinkkikadonkestävät, erikoismessinkiset putkiyhteet, lai- pat sekä asennustarvikkeet kiinteistöjen kylmä- ja läm- minvesilaitteistojen asennuksiin sekä.

Paineputkijärjestelmät polyeteenistä (pe)

Laipan paineluokka

EO FLANGES on luotettava ANSI B16. Todellinen paineluokka on PN 6,4. Kaulus on PE- laippa, joka puskuhitsataan putkeen. Käyttökohteet: Sulkuventtiiliksi lähinnä happo- ja suolaliuoksille. Tilauksesta pulverimaalattuna, 17 vakioväriä.

Tuote on sisällytetty MagiCAD tietokantaan nimellä. Laipan muoto tyyppi 1 tyyppi 3 tyyppi 4. Nimellinen sisäläpimitta, DN 65. Olemme ammatillinen kompakti laippa valmistajia ja toimittajia Kiinassa. Tervetuloa yhteyttä tehtaallamme.

Suurempi koko ja korkea paineluokka pyynnöstä.