Lahti keikat

Lahti, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua. Cleaning Women Torvi, Lahti ti 22. Möysän Musaklubi, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna.

Femmagaala Lahessa: Huora, MC Taakibörsta pe 15.

Cheekin ura päättyi tunteikkaaseen konserttiin lahdessa

Lahti keikat

Korpiklaani, Profane Omen Lahden ja koko Päijät-Hämeen tapahtumat – Menoinfo. Musiikista vastaa Pekka Vaattovaara Pohjantuuli tanssiyhtyeensä. Tapahtumat Lahdessa ja Lahden seudulla. Katso lisätietoja konserteista ja tapahtumista ja tilaa väliaikatarjoilut.

Selaa ravintoloita ja muita keikkapaikkoja kaupungista Lahti. From the Very Depths of Torvi pt.

Cheekin viimeinen konsertti suorana lähetyksenä nelosella

Lahti keikat

Torvi – Liput 6 euroa – metalli. Chevalier, Legionnaire, Loanshark, Borley Rectory. Loppuunmyydyillä Comedians – keikoilla on riittänyt menoa ja meininkiä. Tanssikengät jalkaan ja kannat kattoon.

Tämä bändi saa taatusti jäykimmänkin lanteet. Aston Kalmari, Lahti, Torvi, ». Kustaa Hiekka – kulttuuriviikko, Laitila. Konserttipaikka, Finnlamex-halli. Teatteriravintola Tirra on Lahen reiluin kapakka.

Pieniä taikoja Raahesali, Raahe, FI pe 1. Palvelemme jokaista kulkijaa vuoden jokaisena päivänä kello 9 alkaen. Cheekin viimeinen keikka pärähti käyntiin yhtä näyttävästi kuin perjantainakin. Lahteen ja kuinka hienoa on lopettaa ura juuri Lahdessa. Energisen lauluduon keikoilla riittää iloista ja vauhdikasta meininkiä koko illaksi.

Keikat › club for five jouluna 2018

Lahti keikat

Lahti Metsäkangas Wanha Mestari. LAHTI ENERGIA TAPAHTUMAPUISTO, MUKKULA. Lisäksi keikan jälkeen on ylimääräinen Z-junavuoro, joka lähtee Lahdesta klo 23:50. Alapuolelle on luetteloitu kolmekymmentä keikkaa käsittävän. Lahti -halli: JP Leppäluoto, Tony Kakko, Antony Parviainen, Kimmo Blom 17. Verkatehdas on Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus.

Tänään live musiikkia Teeressä! Keikka alkaa klo 22 ja sisäänpääsy ilmainen! Cheek lopettaa uransa lauantaina 25. Lahden mäkimontussa järjestettävään Valot sammuu -suurkonserttiin. Lahden uusin yökerho Wintti sijaitsee vapaudenkadulla aivan Lahden ydinkeskustassa. Francine lomailee nyt neljä kuukautta! Ikärajat ravintoloissa määräytyvät paikan.

Ernest Lawson, Roope Salminen PUTOILLAAN – Lahti la… la 09. Keikkatietoja tulossa myöhemmin. Naapurivaaran Huvikeskus, Sotkamo. Sibeliustalo – Lahti PUTOILLAAN – Lappeenranta ke 13.

Porukka Lahti, joka on osa Aluehallintoviraston rahoittamaa K16-hanketta.