Lahjoitus eläimille

Lahjoita parempi maailma eläimille. Pitkäjänteinen työmme on mahdollista yksityishenkilöiden tuen avulla. Onnittele eläinten ystävää merkkipäivänä tällä onnittelulahjakortilla. Eläintarvikkeet, eläinten ruoat ja tavaralahjoitukset viedään eri vastaanottopisteisiin.

Tutustuthan tarkemmin alla oleviin listauksiin, niin lahjoituksesi päätyvät. Jokainen lahjoitus, pienikin, on tärkeä ja auttaa meitä tässä työssä.

Vastaanotamme lahjoituksia

Lahjoitus eläimille

Oikeutta eläimille tutkii eläinten oikeuksien toteutumista suomalaisessa eläintuotannossa. Sitä vahvempia olemme mitä enemmän meitä on. WWF on merkki toivosta ja paremmasta huomisesta. Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitto ry:n (SEY) jäsenyhdistyksiä.

Alla näet tarkemmin minne lahjoituksesi toimitetaan. Siksi jokainen lahjoitus, pienikin, on äärimmäisen tärkeä. Alla on vaihtoehtoisia tapoja auttaa Tuulispään eläimiä.

Nyt tuli suomen eläimille kunnon lahjoitus: hän testamenttasi 1 132

Lahjoitus eläimille

Onnentassu, Eläinten Auttajat ry. Löytöeläintalo ja eläinhoitola Riihimäellä. Lahja eläimille on aineeton hyvän mielen lahja, jolla ilahdutat läheisiäsi ja edistät. Kun annat Lahjan eläimille, edistät eläinten oikeuksien ja parempien olojen. Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, PESU ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Otamme vastaan alla (ja flyerissa) listattuja lahjoituksia koirille.

Huomioithan, että tilanpuutteen ja lähetysten optimoinnin takia emme tällä hetkellä ota vastaan. Luonnonvaraiset eläimet kokevat elämässään paljon haasteita ja uhkia. Juuri alkaneella eläinten viikolla kerätään lahjoituksia eläinsuojelutyöhön. Eläinoikeusjärjestö Animalian aineettomat lahjat sopivat eläinten ystäville. Eläinten viikon ensimmäinen päivä on Maailman eläinten päivä ja eläinten.

Voit lahjoittaa löytöeläinten käyttöön peittoja, pyyhkeitä ja pienikokoisia mattoja. Emme ota vastaan tyynyjä tai patjoja. Animalia sai miljoonatestamentin, kun helsinkiläinen Maria Lyytikäinen halusi auttaa eläimiä myös kuolemansa jälkeen. Näin olet mukana tukemassa eläinten hyväksi tehtävää.

Chisu yksinäisen keijun tarina piano

Lahjoitus eläimille

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Pingviinin kanssa. Kiitos hyvistiimille, Niklakselle, Nealle ja. Oulu-teippauksin varustettu ratikka lopetti liikennöinnin Helsingissä juhannuksena. Kevään aikana raitiovaunussa saattoi nähdä ja kuulla.