L alkuiset tytön nimet

Etsin L:llä alkavaa kivaa tytönnimeä vauvalle, jonka kahden veljen nimet alkavat myös L:llä. Nimi ei mielellään saisi olla kovin. Vierailija: "Ristiäiset lähestyy ja nimi hakusessa. DEikai kukaan tosissaan anna lapselleen nimeksi lumiauraa?

Etunimiä listattuna: tuhansia erilaisia naisten ja tytön nimiä.

Meidän tytön nimi on piela miliaana

L alkuiset tytön nimet

L – ja T-kirjaimella alkavia tytön nimiä? P-kirjaimella alkavaa, hieman erikoisempaa tytön nimeä. L kirjaimella alkavia tytön nimiä? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu – L-kirjaimella alkavia tytön nimiä haen! Nämä omia suosikkejani L – alkuisista nimistä.

L -kirjaimella alkavia tytön nimiä haen!

Nimiaddiktit (ei ole inside!)

L alkuiset tytön nimet

Mielestäsi kauneimmat tytön ja pojan nimet, jotka. Wikipedia Nimi löytyy almanakasta. Laurea on koulu, lila väri ja venus palaneetta, mutta kautta aikojenhan nimet tulevat jostain ja tarkoittavat jotakin. Jos valitset molemmat, kone arpoo sekä pojan että tytön nimiä. Teknisistä syistä artikkelien järjestys ei vastaa kielen oikeaa. Koirien nimet löytyvät aakkosittain täältä:. Mä voisin vastaanottaa vinkkejä kivoista kolmikirjaimisista tyttöjen ja poikien.

Lilian, Variaatio nimestä Lilian, joka tarkoittaa liljaa (kukka). Puuttuu: alkuiset Pienehkö sivistyssanakirja, l-alkuiset sanat – Jukka K. Latinalaisiksi nimiksi sanotaan usein (osittain harhaanjohtavasti) eliöiden tieteellisiä. Nyt myös sinä voit saada oman aatelisen nimen. Jos nimesi alkaa Å:lla tai Ö:llä, valitse listalta O:lla alkava nimi. Muita tyttöjen nimiä mistä tykkään: Edith, Emma, Saana Leo – Poikien.

P: Mun mielestä kaikki p alkuiset tytön nimet on hirveitä! Tutustu nyt ja löydä sopivin nimi sinun koirallesi! Yksi asioista jota odotin innolla raskauden suhteen oli nimen valinta.

Onnensilmut: etunimiä maailmalta 26

L alkuiset tytön nimet

Haussa on nimittäin tytönnimi joka on. L -kannan pohjalta (samoin kuin Karkun Hillen- ja Kolis- alkuiset paikannimet ). Tänne olemme koonneet kattavan listan koiran nimiä aakkosjärjestyksessä. Listassa on sopivia nimiä tytölle ja pojalle, eli nartulle ja urokselle. Sukunimenä Piela on lähtöisin Koivistolta, jossa on useita Piela- alkuisia paikannimiä. Pitäjännimi Pielavesi yhdistetään mm. Artikkelin l -äänne assimiloi-. Mikäli mieleesi tulee hyvä kissan nimi, mitä ei löydy tältä sivulta, ehdota kissojen nimiä.

L – alkuiset nimet ovat suosiossa, kuten myös Saksassa:. Toisaalta nimi voi olla myös saksalainen lyhentymä Adal- ja Adel- alkuisista.