Kytkin ei ota kiinni mopo

Tein koneremontin pv:en,nyt kytkin ei toimi kunnolla. Ei saa millään säädettyä kytkintä siten että se toimisi,joko luistaa tai sitten ei irrota ja ei saa vaidetta päälle ja. Tulipa tuo koettua pari kertaa tänä keväänä, mopo käyntiin, kytkin pohjaan. Kaipa ne limut sieltä seisomisen takia laskeutuu ja kuivuu kiinni.

Kytkin ei irrota honda cm:ssä 20. Kasasin mopon, mutta kytkin ei toiminut ollenkaan, kokeilin säätää.

Mistä tietää että kytkin luistaa?

Kytkin ei ota kiinni mopo

Voiko tää kytkimen toimimattomuus johtua siitä, kun ei ota ollenkaa kiinni. Kytkinjousen pultit saattavat olla tiukassa joten ota oikean kokoinen. Mopossa kiinni tehi enox kiertää ku kissa mikrossa ja vääntää kuin hirvi. Tanko vinossa ja kytkin ei toimi mutta kyllä vaihteita voi ilman. Ehkä vanhempi XPS, siitä ei kyllä ole kokemusta mutta hinnaltaan voisi olla.

Apriliassa ja CH:ssa on putkessa perinteinen prikka parilla pistehitsillä kiinni. Märkäkytkimen asettamat vaatimukset voi unohtaa koska ei niillä oikeasti ole mitään merkitystä. Voi olla että mopon moottorit tarttee ihan eri öljyt kuin auton.

Miks mopot tuoksuu niin helvetin ihanilta *_*

Kytkin ei ota kiinni mopo

Yleensä piuhassa kiinni pakkasilla. Siis ymmärsinkö oikein, ettei kytkin siis irrota lainkaan? Oletko tarkistanut, että kytkinkahva ei ole jumissa? Välimuistissa Samankaltaisia 22. Tuohon -08 R1:n vaihtelin kytkinlevyt ja kytkin ei irrota sen jälkeen. Kun mopo käynnissä, ja kytkin pohjassa. Sillon kun kytkin menee kiinni niin pyöristykset edellä mennään ettei takerru.

Ajossa ei ole ongelmia kytkimen osalta, mutta painettaessa 1-vaihde. Ei se irrotus paljosta ole kuitenkaan kiinni, kun jos mopo ei käy ja työntää. Nosta mopo hissillä ylös tai laita pystyasentoon. Säädä vaijeria niin, että kahvan rungossa ja vaijerissa ei ole välystä. Niillä säädetään kierrolukua, jolla kytkin alkaa ottamaan kiinni, eli ajokki pyrkii liikkeelle.

Eli ei tarvi konetta huudattaa paljoa, mutta keula nousee? Homman voi myös suorittaa kaatamalla mopo vasemmalle kyljelleen jolloin öljyt luonnollisesti. Elä aukaise vesipumpun ruuveja missään nimessä koska se ei ole. Vaihteisto ei ole kiinnostunut, onko momentittomuus kytkimen vai.

D: tai siis jos vaan tunnistan onks.

Pohjolan kurapyöräilijät • katso viestiketjua

Kytkin ei ota kiinni mopo

Ruskeassa laatikossa moottorin eri akselit ja kytkin. Huomaa, että moottorin akseleissa on niihin kuuluvat osat kiinni. Liian löysälläkään ei saa olla, muuten kytkin ei irrota vetoa kunnolla ja mopo pyrkii eteenpäin, vaikka. Katottu kokonaan läpi käyttämätön 80 suutin kiinni ja liitoskumi tulee mukaan. Jos hinta ei mielutä nii tarjoo. Senhän kyllä näkee ja tietää jos kytkin luistaa oikein kunnolla mutta jos vain. Kytkimen luistamisella tarkoitat siis että kytkin ei ota kiinni. Pintanaarmuista huolimatta mopo oli täysin ajokelpoinen.

Joskus mopo aikana joku neuvo laittamman uudet kytkin levyt. Motonetista löydät kaiken tarvittavan mopon huoltoon ja pienkorjauksiin.