Kylpytakin ompeluohjeet

Ilmaiset ompeluohjeet ja kaavat helppoihin vaatteisiin, asusteisiin ja tee itse – projekteihin. Valitse ohjeisiin sopivat kankaat ja tarvikkeet Eurokankaan. Viikolla kymmenen lasten toive ajoi muiden ompelusten edelle. Jo parin kuukauden ajan IsoSisko on pyytänyt itselleen kylpytakkia pieneksi käyneen. Kylpytakin sisäpuoli on joustofroteeta Lasten Metsolasta ja päälipuoli ohutta joustofroteeta Jättirätistä. Muuten takkia voisi käyttää toisinkin päin.

Kylpytakki on ompeluryhmän perjantaihaasteen satoa. Haasteessa annettiin inspiraatioksi naamari, jonka perusteella kahdessa tunnissa. Haluaisin ommella kylpytakin lapselle, mistä lähteä etsimään kaavaa? Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu. Ompelu Leikkaa kankaasta kaavojen mukaiset kappaleet: 2 kpl takkiosa, 2 kpl hiha, 2 kpl etulista, 2 kpl kaulus, 1. Lataa näiltä sivuilta ompelukaavoja veloituksetta. Lataa ilmaiset ompelukaavat lastenvaatteisiin.

Ompeluohjeet ja leikkuusuunnitelman löydät pdf-kaavan kansilehdeltä. Kaavat on pakattu zip muotoon (sisältää ompeluohjeen, kaavan ja kasausohjeen ). Kuvalliset tulostusohjeet löytyy blogista. Windows 7 ja sitä uudemmat eivät. Joku voisi sanoa, että entäpä, jos kävisit.

Selaa kuvakoosteita lehden mallistoista. Voit etsiä vanhojen lehtien malleja myös mallihausta. Noissa kaavoissa on lisäksi tarkat ompeluohjeet, joissa neuvotaan ihan kädestä pitäen miten. Vastaus on: Muunneltu kylpytakin kaava! Poikien serkuille tein kylpytakit uuden pihasaunan "matkalämmittäjiksi". Keltainen apinapuu-joustofrotee on Royal-tuotteelta ja musta.

Kimonon ompelu vaatii hieman keskittymistä, mutta itse tekemällä saat siitä juuri sellaisen kuin haluat. Kimono on hyvä syy penkoa tilkkuvakkaa. Jämäkankaista ommeltu aamutakki on trendikäs ja ihanan mukava päällä. Kaavassa 4-6-vuotiaan lapsen kylpytakista kaksi versiota.

Tutustu käyttäjän Heli Vihavainen Pinterest-tauluun KYLPYTAKKI. Ompelutekniikat, Vaatetuskuviot, Ompeluohjeet. Itse olen siis kylpytakki -ihminen joka tykkää hengata suihkun jälkeen hetken kylpytakissa joten olen pitänyt lapsella kylpyponchoja jotta voi. Ompelu sujui mukavasti, vaikka ommeltavaa oli todella paljon. Toinen oli hupullinen malli, toinen kimonomainen kylpytakki. Kuin mummolan mollamaija – halittavan suloinen. Mollan ja pikkuiset vaatteet teet sukkelasti kankaiden ja lankojen lopuista.

Puuttuu: kylpytakin Pientä mustaa Clara O:lle: Näin teet itse: Edullinen kestoside madebyclarao. Sopivia materiaaleja kestositeen tekemiseen ovat esim. Myllymuksujen Tee-se-itse kestovaipat tarvikepaketti: ohjeet, kaavat, kankaat! Tee se itse -vaippapaketti sisältää kaikki tarvikkeet kahden taskuvaipan ja kahden. PAPU_bow_beanie_instruction_300x300.

Marimekon kangasopas – näin ostat kankaita verkkokaupasta.