Kuvion virkkaaminen

Kirjovirkkaus on virkkaustekniikka, jossa kuviot syntyvät kiinteiden silmukoiden, joskus pylväiden. Virkkaukseen käytetään kiinteitä silmukoita (Joskus pylväitä). Kokeile rohkeasti oman kuviomallin virkkausta. Alla olevissa kuvissa on esimerkkejä mallivirkkauksista, joiden kuviot ja muodot on toteutettu.

Virkkasin veljelleni synttärilahjaksi Karhupatalaput.

Virkkaa kauniin sinivihreä matto parvekkeelle ontelokuteesta

Kuvion virkkaaminen

Helpotin kuvion virkkaamista kirjoittamalla printattuun kuvaan aina silmukkamäärät joka. Aloita sitten kuvion virkkaaminen ruutupiirroksen 1. Toista 4 s:n mallikerta 10(11)12 kertaa. Virkkaa ruutupiirroksen krs:t 1–12. Kylpytossut – pehmoiset tossut valmistuvat virkkaamalla tunnissa.

Kuvio tehdään kirjovirkkauksella, jossa toinen kudeväri kulkee silmukoiden sisällä. Silmukoiden jäljentäminen on helppo tapa saada neuleeseen kuvio ilman suurempaa päänvaivaa.

185 parasta kuvaa: kokeile näitä

Kuvion virkkaaminen

Aloita kuvion virkkaaminen ruutupiirroksen mukaan. Tällä kertaa virkkasin kotelon villalangalla, mikä ei mielestäni kuitenkaan ollut paras valinta. Kuvioon sen sijaan olen tyytyväinen. Videossa näet miten virkkaat monivärisen kuvion. Tee jokaiselle värikentälle oma keränsä.

Virkkaus on käsityötä, jossa virkkuukoukun avulla tehdään langasta. Täytetyt ruudut muodostavat tavallisesti kuvion tyhjistä ruuduista koostuvalle pohjalle. Katso ohjeet ja virkkaa Virpi Siipolan suunnittelema tyyny Lemmy. Minäkin innostuin virkkaamaan värikkään hameen isoäidin neliöistä. Ihan vielä ei ole lumihiutaleiden aika, mutta voihan niiden virkkaamisen aloittaa jo nyt hyvissä ajoin!

Raidallisen siksak-tyynyliinan virkkaaminen. Onhan kyseessä tavallaan yksi virkattujen kuvioiden. Laihialainen Jani Nikkinen kiinnostui virkkaamisesta ja kutomisesta. Villiä virkkausta -kirja opettaa aivan uuden tavan ajatella palavirkkauksen mahdollisuuksia.

Ympyrät, kolmiot, monikulmiot, tähdet ja monet muut kuviot tarjoavat.

Työtön poikamies virkkaa lähes 10 tuntia päivässä

Kuvion virkkaaminen

Unohda mummon pitsiliinat ja kaikki muu, mitä luulit tietäväsi virkkaamisesta. Upeat graafiset mallit ja kuviot tuovat virkattuihin esineisiin nykyaikaista särmää! Yksi käytetyimmistä tekniikoista, jonka avulla luodaan uskomatonta kuviota on kolmen pylvään virkkaaminen yhteen. Ruudun keskelle voi tehdä erivärisen kuvion esimerkiksi neulomalla tai silmukoita. Päätä kierros virkkaamalla kierroksen lopussa piilosilmukka kierroksen. Marraskuussa ei ole marengista tietoakaan, mutta onneksi voi virkata.

Tämä tyynynpäällinen sai inspiraationsa Molla Millsin Pohjanmaa- kuviosta ja jo. Pikselivirkkaus, eli kulmasta kulmaan virkkaus C2C (corner to corner) tehdään. Pistokirjonta: Kukkaoksa- kuvion suunnitelma. Neulo kaksikerroksista helmineuletta (katso kuvio alla) tasona 56 krs aloittaen.

Joka kausi päivitämme vaatekaapimme ja tarvitsemme uusia. Scotties bead pattern Peyote Kuviot, Helmityömallit, Helmikudonta. Meiltä kaikki tarvikkeet DIY Virkkaus, ompelu ja neulonta ja helpot step-by-step-. Reiät on tehty kirjontamallin avulla ja kuvio kirjailtu hopeisella langalla. Kun kappaleen korkeus on kädentieltä 12cm, siirry piilosilmukoin, etureunasta laskien, 2. Upeassa virkkaustietokirjassa on 151 uutta kuviota ja blokkia, joiden virkkaaminen on nopeaa, hauskaa ja palkitsevaa. Kuvioita ja blokkeja yhdistämällä voi. Logon virkkauksen takana oli Molla Mills, 34-vuotias.

Opettelin siksak – virkkauksen ja virkkasin riskirätin. Aloitin neljö kertaa alusta, toisen kerroksen kuvio laahaa silmukan jäljessä, joten ei voi. Virkkauksen kuningatar Edie Eckman vie palavirkkauksen taas askeleen eteenpäin. Tässä kirjassa hän esittelee 101 uutta virkattua kuviota ja monta nerokasta. Sisusta kuoseilla ja kontrastilla. Etelä-Amerikan intiaanien värikkäät virkatut re. Kuvio on Molla Millssin suunnitelma, ja Pinterestistä bongattu, sillä eihän minulla ollut – kuten ei yleensäkään – mökillä mukana kolmea Virkkuriani, kun ajatus.

Uusia tapoja yhdistellä palavirkkauksen kuvioita.