Kuusikulmainen laatta

Kuusikulmaiset laatat kiinnittävät katseen jo muotonsa puolesta. Kaunis kuusikulmainen laatta sopii mainiosti niin kylpyhuoneeseen kuin myös muihin seinä- ja. Kuusikulmainen laatta on siitä hauska, että sen muodolla voi leikkiä. Loppuseinän voi maalata tai tapetoida laatan sävyyn sopivaksi, Mari.

Laattavalikoimastamme löydät laadukkaat kulutusta kestävät kylpyhuonelaatat, keittiön laatat sekä vaihtoehtoja kodin muihin tiloihin. Upeat kuusikulmaiset laatat tuovat uutta eloa tiloihin!

Laatat: näin laatoitat kuusikulmaisilla laatoilla

Kuusikulmainen laatta

Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi. Näitä tuotteita asennettiin kylpyhuoneiden lattioihin jo 70-luvulla. APR ANTICA EFESON HEXAGON 20×20. APR BLADE BRONZ HEX LAPP 59, 55X51,5. KAKE NATURA BLANC HEXAGONE 10X10.

Marrakech Design Dandelion kuusikulmainen laatta. Laattaa voi käyttää sekä lattialaattana ja seinälaattana. Mallistoon kuuluvat peruslaattojen lisäksi suositut 6-kulmaiset laatat useassa eri värissä (18 väriä) sekä runsas valikoima erikoiskappaleita.

Kuusikulmaiset laatat – lpc 21

Kuusikulmainen laatta

History Hex-sarjan laatat koostuvat kuusikulmaisista Marrakech-tyylisistä laatoista tai kansankielisemmin marokkolaisista laatoista. Laajasta valikoimastamme löydät kodin ja julkisten tilojen pintamateriaalit sekä kaikki tuotteet kylpyhuoneeseen. LPC 21 -sarja on täydentynyt kuusikulmaisilla laatoilla. Helppohoitoiset ja käytännölliset lattialaatat kruunaavat monet tilat.

Lattialaattoja valitessa on hyvä huomioida niiden tekniset ominaisuudet, esim. Monikäyttöinen mattapintainen pakkasenkestävä pieni hexagon – laatta niin lattialle kuin seiniinkin. Royale Lux – laatta jäljittelee. Jos et ole koskaan laatoittanut niillä, tutustu tekniikkaan, sillä työ on hieman erilaista kuin nelikulmaisilla. RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja. Pukkila laatat on valmistettu vankalla ammattitaidolla.

Tällä laadukkaalla tuotemerkillä on kokemusta laattojen valmistuksesta jo yli sadan vuoden ajalta. Fulda Antracite 10X10 Lasitettu Laatta Harmaa. TSC 02 Grafiitti 40X40 Lasitettu Laatta. Jatketaa edelleen raksa aiheilla ja nyt niitä tulee laattojen muodossa. Tässä yksi kuusikulmainen laatta, jota haaveilin kodinhoitohuoneen ja. Tämän Pin-lisäyksen löysi Heidi Risku.

Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Haastattelussa Pukkila Oy Ab:n Susanna Rintamäki.

Pintamateriaalit ja kaikki kylpyhuonetuotteet

Kuusikulmainen laatta

Laattojen asennukseen liittyy ylimääräinen jännityksen paikka: Laattojen. Lopputulos oli yllättävä: kuusikulmaisia laattoja näyttävät valmistavan ainoastaan kotimainen Pukkila. Pienen pieni ja tumma mosaiikki-laatta pienessä kylpyhuoneessa voisi. Yksi esimerkki edellä mainitusta muodosta ovat trendikkäät kuusikulmaiset laatat. Pukkilan valikoimasta löytyvää Natura-laattaa on saatavilla. ABL Laatat on suomalainen perheyritys laajimmalla keraamisten laattojen valikoimalla. Valikoimistamme keraamiset uima-allaslaatat, julkisivulaatat sekä.

Lue blogipostauksia aiheesta kuusikulmainen laatta.