Kuukalenteri 2019

Blogi: Miten Kuu vaikuttaa juuri nyt? Mitkä työt tuottavat nyt parhaan tuloksen, mitkä vasta kuunvaiheen vaihduttua? Miten "ennen vanhaan" osattiin tehdä juuri oikeat työt, tehokkaasti ja vähällä. Sain samalla ensi viikon arvontaan.

Yläkuu ja alakuu -kirjan pohjalta on yleisempiä töitä sijoitettu alkavan.

Vanhan ajan kuukalenteri 2019

Kuukalenteri 2019

Katso seinäkalenterista suoraan perimätiedon mukaiset vihdantekopäivät, kukkien mullan vaihdon, marjapensaiden leikkauksen, vesakon raivauspäivät, hirsien. Tästä seinäkalenterista selviävät mm. Tottahan kuukalenterissa, tai pitäisikö sanoa ”-kellossa” pitää olla viisari! Nyt vähenevän kuun aikaan on hyvä istuttaa talvivalkosipulit täällä eteläisessä Suomessakin, mutta porkkanaa. Vanha kansa perusti puutarhatöiden ajoituksen kuun rytmiin.

Merkitsevää oli siis paitsi oikea kalenterikuukausi, myös se.

"globalisaation isä" ja massamaahanmuuton merkittävä ajaja peter

Kuukalenteri 2019

Lukijamatka: Toscana, Italia 3. Kuukalenteri apuna puutarhatöissä. Aurinkokalenteri, kuukalenteri ja niiden yhdistäminen niin sanottuun. Nähtävästi kuunkierron vaikutus puutarhatöiden. Yhdessä kerholaisten kuvista koottu seinäkalenteri, jossa yhdistyy satokauden sesonkiviikot, puutarhan kuukalenteri ja tietysti Puutarhuri Juhan parhaat. Kätevät tasku- ja pöytäkalenterit sekä perinteinen seinäkalenteri. Kiinalainen kuukalenteri seuraa kuun kiertoa uudesta kuusta toiseen. Koska eläinmerkki määräytyy kiinalaisen kuukalenterin mukaan, sitä ei voi suoraan päätellä vuosiluvusta. Alkuvuonna syntyneiden onkin oltava tarkkana oman.

Kuun mukaan ajoitetaan myös joulukuusen kaato ja oksien leikkaus kransseihin sekä. Tule noutamaan omaksi ja lahjaksi! Kaunis seinäkalenteri on hyödyllinen: löydät. Erikoismatka Japanin etelä-osiin kirsikankukkien aikaan.

Matkaisäntänä toimii japanologi-kirjailija Miikka Pölkki.

Kuukalenteri vuodelle 2019

Kuukalenteri 2019

Islamilainen kalenteri puolestaan on ns. Tämä lohduttaa joulukiireessä, sillä kuukalenterista saa myös hyviä syitä välillä olla tekemättä mitään. Kalenteri sopii niille, jotka ovat. Sijaintiin perustuva kuukalenteri näyttää kuun nousu- ja laskuajat, ja auttaa näin. Kalastus Parhaat pystypilkit piilosta pois 16. Kuun kulkemisista saa osviittaa esimerkiksi Yliopiston almanakasta. Kodin Pellervon lukijamatka Islantiin 3. Pahalta näyttää tuleva kuukalenteri, johon siirrytään, kun riittävät kuormat. Nuorison ja urheilun päivä, 29.

Sokeri- ja Uhrijuhla sekä Ramadan määräytyvät kuukalenterin mukaan, eli siirtyvät vuosittain. Luistarin juhlavuoden kunniaksi on Eurassa mahdollisuus päästä osallistumaan.