Kustavin matkailukohteet

Koko perheen matkailukohde avoinna ympäri vuoden: kesällä avoinna on koko käsityökylä jossa myymälä, keramiikkapaja, hopeapaja, sepänpaja, kudontatupa. Saariston kirkoilla ja museoilla. Voit muun muassa hakea ravintoloita, hotelleja ja museoita. Matkailuneuvoja palvelee kunnantoimistossa kesä-elokuussa maanantaista.

Sen jälkeen tie kulkee meritse. Kestävä matkailu ja kuluttaminen.

Kestävä matkailu kustavissa matkailijoiden silmin

Kustavin matkailukohteet

Kartalla kaikki kohteet samassa näkymässä. Isonkarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumovoimaisin matkailukohde. On Kilpi-viikkoa, savipajaa, Isokaria ja Katanpäätä. Harva se viikko, jolloin kunnanjohtajaa ei haastateltaisi. H-kotieläinpiha on kulttuurihistoriallinen matkailukohde, maalaismiljöö lähes. Tänä päivänä saari on suosittu matkailukohde, erinomaisella ravintola-, kahvila-. Ryhmille opastettuja pajakierroksia.

Matkailukohde avoinna ympäri vuoden: kesällä on koko käsityökylä jossa myymälä, keramiikkapaja, hopeapaja.

Selkämeren kansallispuisto ja sen ominaislaatu

Kustavin matkailukohteet

Itätalo onkin vakiinnuttanut asemaansa matkailukohteena ja kurssipaikkana. Kustavin matkailun kehittäminen. Viihtyisä lomakylämme tarjoaa puitteet onnistuneelle lomalle ja toimii kiintopisteenä retkien ja luontoaktiviteettien lomassa. Joskus sitä ihan unohtaa mitä kaikkia ihania matkailukohteita löytyy.

Löydä ainutlaatuisia majoituspaikkoja ja majoitu paikallisten majoittajien luona. Varsinais-Suomi, matkailukohteet, merenrantatontit, loma-asuntotontit. Kaupunginhallitus pyytää aloitteesta Naantalin Matkailu Oy:n lausunnon. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Suosittelen ainakin ensi kesän matkailukohteeksi. Nähtävyyksiä ja matkailukohteita: Isokarin majakka, Jeremian luolat ja Katanpään linnake Lypertön.

Kansallispuistot ovat oiva kotimaan matkailukohde. Suomea voidaan myydä puhtaudella ja hiljaisuudella, mutta tarvitaan myös palveluita ja majoittumistiloja. Ei tarvitse välttämättä lähteä maailmalle. Ulkomailta tuleville reitin lähtöpaikka eli Turku on jo yksi matkailukohde. Tänä päivänä kokonaisuus toimii ympärivuotisena matkailukohteena ja se kuuluu.

Kylällä on vahvaa potentiaalia kehittyä saariston vetovoimaiseksi matkailukohteeksi.

Visit saaristo: saariston ja rannikon parhaat matkailupalvelut yhdestä

Kustavin matkailukohteet

Matkailu on niitä harvoja elinkeinoja, joka tarjoaa työpaikkoja. Uudenkaupungin matkailutoimisto ja kaikki toimijat. Yhteistyö maakunnallisen matkailun kattojärjestön Turku. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.

Mielikuva Selkämerestä matkailukohteena? Suomen matkailu herää täyteen loistoonsa kesäkuukausina.