Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!

Tämä vuosi on ollut täynnä jännittäviä sisustustrendejä, joissa on keskitytty tekemään sisätiloista entistä elävämpiä. Kun etätyö on todellisuutta monille, toimivista ja viihtyisistä tiloista tuli välttämättömyys. Lämpimät, luonnosta inspiroituneet värit kasvattivat suosiotaan, samoin kuin kodikkaan turvapaikan luomisen korostaminen. Jotkut kodit ottivat trendit omakseen, toiset taas pitäytyivät historiallisissa juurissaan. Kävimme tutustumassa moniin erikokoisiin, -tyylisiin ja -sijainniltaan erilaisiin koteihin vuonna 2021, mutta muutama erottui muista lukijoiden suosikeiksi. Vierailujen perusteella nämä ovat vuoden 2021 10 parasta kotikierrosta.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!Matthew Williams 10. Lapsiystävällinen koti, jossa on neutraali, rauhoittava sisustus

Suunnittelija Jacqueline Schmidt loi tilan, jossa yhdistyvät minimalismi ja lapsiystävällisyys, painottaen rauhallisen ympäristön luomista, joka sopii rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Liza ja Simon Issacsin kodissa hillityt värimaailmat ja luonnolliset puuelementit tuottavat rauhallisen ja hiljaisen ympäristön. Kun ympärillä juoksentelee kaksi pientä lasta, tämä perhe tarvitsi materiaaleja, jotka kestävät. Ja vietettyään pandemian aikana enemmän aikaa kotona, tämä neutraali värimaailma osoitti rauhoittavan vaikutuksensa.

Tutustu tähän rentouttavaan, lapsiystävälliseen kotiin.

Marta Xochilt Perez 9. Viehättävä 1950-luvun koti skandinaavisella tyylillä

Michelle Adams, The Maryn -suunnittelusivuston perustaja, löysi uskomattoman tilaisuuden 1950-luvun yksikerroksisessa kodissa Ann Arborissa. Arkkitehtuurin ja luonteen puute oli se, mikä alun perin veti Michellen tämän kodin puoleen. Tyhjän kankaan ansiosta hän pystyi muuttamaan tämän talon juuri sellaiseksi kuin hän halusi. Hän muutti tyylinsä kerroksellisesta maksimalismista minimalistisempaan ilmeeseen luodakseen rauhallisemman, ainutlaatuisemman kodin. Ranskalaiset antiikkiesineet ja moderni skandinaavinen tyyli yhdistyvät luodakseen yhtenäisen kodin, joka on täynnä taideteoksia.

Tutustu tähän skandinaavisesti inspiroituneeseen kotiin.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle! 8. DIYed Cookie-Cutter kalifornialainen koti

Tämä rakentajapohjainen koti Irvinessä, Kaliforniassa, muuttui täysin, kun Anita ja Travis Yokota tajusivat sen käyttämättömän potentiaalin. Tämä kodin muodonmuutos opetti Anitalle arvokkaita DIY-taitoja, jotka hän lanseerasi myöhemmin designblogiksi. Kodin tumma, vanhentunut sisustus ja keksimäinen ulkokuori kaipasivat modernisointia ja piristystä. Yokotat yhdistivät puuelementtejä ja neutraaleja värejä koko tilaan.

Tutustu tarkemmin tähän 90-luvun DIY-kodin muutostyöhön.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!Pete Krumhardt 7. Vajan kodikkaat mökkiyksityiskohdat

Puutarhavajan ei tarvitse olla täynnä työkaluja ja nurmikkovälineitä. Tämä iowalainen asunnonomistaja muutti takapihansa vajan DIY-projekteilla rentouttavaksi, mökkityyliseksi "she shediksi". Karen Zimmerman aloitti varastorakennussuunnitelmasta ja antoi alkuperäisen ideansa rakentajalle, joka toteutti hänen unelmansa. Karen sisusti sisätilat itse kokoelmalla kalusteita, jotka tekivät vajasta henkilökohtaisen keidaspaikan. Lisäksi takana on vielä pieni varastotila, jossa hän voi säilyttää kaikki puutarhatyökalunsa.

Hanki inspiraatiota omaan "she vajasi".

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!Shaun Sullivan 6. Moderni, maalaismainen koti San Franciscossa

Tämä skandinaaviseen tyyliin sisustettu koti San Franciscon lahden alueella ei aina ollut moderni ja tyylikäs. Viihtyisä minimalistinen estetiikka yhdistyy nykytaiteeseen, liuskekivenharmaisiin väreihin ja metallien sekoitukseen ja muuttaa 1930-luvun kodin. Antiikkisen teollisen luonteensa ansiosta tämä koti on taidegallerian arvoinen. Kodikkaat lisävarusteet kaikkialla pitävät kodin asuttavana ja rentouttavana.

Tutustu tähän San Franciscon kotiin.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle! 5. Vuonna 1905 rakennettu viktoriaaninen koti, jossa on aurinkoinen tyyli.

Aquansiniset keittiökaapit, vaaleanpunainen jääkaappi ja tiikerikuvioinen tapetti yhdistyvät tässä sateenkaarenvärisessä kodissa, joka sopii perheelle. Ashley Wilson keksi kaksikerroksisen viktoriaanisen kotinsa vuodelta 1905 uudelleen iloiseksi, värikkääksi asunnoksi, joka säteilee iloista energiaa. Pastellinsävyisistä sateenkaariportaista vaaleanpunaisiin shiplap-seiniin tämä koti pysyy värikkäänä ja hauskana, mutta on silti rauhoittava pakopaikka.

Rakastu tähän värikkääseen kotiin.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!Brie Williams 4. Vanhentunut 80-luvun koti, joka on muutettu maalaistalotyylillä

Itty Bitty Farmhouse -blogin Jessica Russell päivitti vanhentuneen 80-luvun talonsa tyylikkääksi maalaistaloksi DIY-projekteilla ja kohtuuhintaisilla esineillä. Hän repi tapetit pois, pinnoitti puiset kaapit uudelleen ja päivitti lattianpäällysteen. Puunsävyjen ja valkoisten sävyjen kerroksilla aiemmasta pimeästä ja hämärästä kodista tuli valoisa ja pirteä. Ostoksilla kirpputoreilla ja pihamyyjäisissä Jessica löysi täydellisen sisustuksen haluamaansa estetiikkaan.

Katso tämä 80-luvun kodin muodonmuutos.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!Nathan Schroder 3. Viehättävä vuoden 1965 maalaiskuntoinen korjauskohde.

Kasvaessaan Jesse Millerillä oli aina isältään oppimansa tee-se-itse-asenne, ja hänen vaimonsa Megan sai itsekin kasvatuksen askartelija-isältä. Tämä pariskunta tiesi, että kotinsa kunnostamisen yhteydessä tee-se-itse-projektit ja käsien likaaminen olisivat välttämättömiä. Kun Jesse ja Megan ostivat talon Ohiossa sijaitsevasta Alliancesta, sen vanhentunut, rakentajalta peräisin oleva ranch-tyyli ei haitannut heitä yhtään. He halusivat tehdä tilasta viihtyisän nuorelle perheelleen ja pitivät kiinni maanläheisistä, neutraaleista sävyistä, jotta ympäristö olisi kodikas.

Tutustu tähän viehättävään korjauskotiin.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!Nathan Schroder 2. Uudistettu esikaupunkikoti

Brad ja Holly Lauritzen maalasivat, kunnostivat tai muuttivat tämän Teksasin keskiosassa sijaitsevan kodin jokaisen nurkan ja nurkan. Tästä rakentajakuntoisesta kodista tuli nopeasti perheelle sopiva moderni maalaistalo. Brad ja Holly ovat unelmatiimi, kun on kyse talojen kunnostamisesta, sillä he ovat uudistaneet jokaisen kodin, jossa he ovat asuneet viimeisten 15 vuoden aikana. Holly tuo mukanaan suunnittelutaidot ja näkemyksen, kun taas Bradilla on rakennus- ja käsityöläistaidot tilan kohottamiseksi. Tyypilliset mustavalkoiset maalaistalon värit yhdistyvät lämpimiin puun sävyihin ja luonnolliseen vehreyteen luoden täydellisen paletin Lauritzenin perheen kotiin.

Tutustu tähän uudistettuun lähiökotiin.

Kurkista vuoden 2021 suosituimpien kotikierrosten sisälle!Deanna Dunn 1. Uskomaton tilaa säästävä pakettiauton muodonmuutos

Vuoden 2021 huippukotikierros oli pyörillä kulkeva koti. Pandemian aikana Los Angelesista kotoisin olevat Deanna ja James Dunn muuttivat paljaasta pakettiautosta täysin varustellun pikkukodin vain kahdessa kuukaudessa. Käyttämällä tilaa säästäviä DIY-tekniikoita, jotka sopivat mihin tahansa pieneen kotiin tai pakettiautoon, he loivat viihtyisän liikkuvan kodin, joka on valmis viemään heidät mihin tahansa seikkailuun. Vaikka tilan säästäminen ja säilytystilojen lisääminen oli olennaista, tämä pariskunta ei unohtanut tuoda mukaan henkilökohtaista design-estetiikkaansa, jotta pakettiautosta tulisi viihtyisä.

Hanki inspiraatiota oman pakettiautosi uudistamiseen.