Kuppiterä betonille

Tarkista myymäläkohtainen saatavuus jälleenmyyjältä. Nopeaan ja tarkempaan työskentelyyn Bosch Power Change adapterit reikäsahoille. Power-Change -adapteri vaihtoehdot: – 8. Hinta 23,90 € Reikäpora seinä- ja lattialaattojen, kiven, betonin, marmorin ja lasin poraamiseen. Hinta alkaen 9,99 € Reikäpora seinä- ja lattialaattojen, kiven, betonin, marmorin ja lasin poraamiseen.

Eli betoniseinä on arviolta 30cm paksua omakotitalon runkoa.

Bahco reikäsaha 3830 108 mm

Kuppiterä betonille

Raudoituksia on oletettavasti betonin seassa. Kysymys kuuluu, millä välineillä. Porakoneeseen kiinnitettävällä reikäsahalla sahaat erikokoiset reiät tarpeesi mukaan. Valitse reikäsaha sahauskohteesi materiaalin mukaan, oli kyseessä sitten. Menee mahdolliset harjateräkset poikki helposti, tuo kuppiterä.

Poranterät, porankärjet sekä muut tarvikkeet työntekoon Bauhausista. Täältä löytyy myös edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Porakruunu ilman vartta 100 mm; sds

Kuppiterä betonille

Muovilaukkuun pakatussa sarjassa kovametallipaloilla varustettu. Protools Oy myy laadukkaat työkalut ammattilaisille ja vaativille harrastajille. KARBIDIKUPPILAIKKA Käytetään betonin ja muiden kovien kivilaatujen. KUPPITERÄ Kuppiterä muuttaa kulmahiomakoneen voimakkaaksi.

Sopiva esim ilmanvaihtokanavien läpivientiin betoniin. Metallin, betonin ja puun poraukseen. Poravasaran kestävä kovametallikärki betonin. Sandflex reikäsahat toimivat erinomaisesti useimpien materiaalien sahauksessa kuten puu, teräs ja metalli. Sopivat kaikkiin porakoneisiin.

Reikäsahanterä, sds-max, betonille, ø68 mm. REIKÄSAHA TCT-TERÄ 42MMKestävä ja laadukas reikäsaha betonille ja kivelle. Klikkaa itsesi eteenpäin löytääksesi tuotekohtaiset oppaat ja kuvat! Finbullet Showroomista työkalut, tarvikkeet, sähkötuotteet, elektroniikka suojaimet ja Motonet tuotteet Finbulletista. Tämä reikäsaha toimii loistavasti korkeakierroksisilla koneilla kuten kulmahiomakoneella. Erittäin hieno timanttijauhe takaa nopean ja siistin leikkuun. Klinkkereiden ja kovimpien keraamisten laattojen reiäntekoon.

Muista käyttää leikatessa vettä!

Bahco reikäsaha bahco 60mm superior kovapala

Kuppiterä betonille

Mukana kovametallikärkinen iskuporakoneeseen sopiva ohjainpora. Monikäyttöinen TCT reikäsaha kovapalaterin. Poraa niin puuta, muovia kuin tiiltäkin. Sopii useimpiin reikäsahan pitimiin. Lähtee vähän äkkiä setä isommankin poravasaran varressa. Runko kolmella spiraaliuralla, ei takerru betoniraudoitukseen. TUTKIMUS- JA MITTALAITTEET, ALV 24%, ALV 0%. Vuokravalikoimastamme löydät timanttiporat ja sahat betonille, tiilelle asfaltille ja kivelle sekä timanttilaikat ja terät ym oheistarvikkeeet vuokrattaviin laitteisiin.

HSS-Bi-metalli reikäsaha metallille, puulle, muoville ja betonille. Soveltuu rakennustiilelle, betonille ja raudoitettuun betoniin. Sarjan sisältämät koot taulukossa. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta.