Kuori-ja-tarra-laatat helpottavat lattioiden ja seinien päivittämistä.

Viime vuosina kuorinta- ja tarratapetit ovat laajentaneet suunnittelumahdollisuuksia vuokralaisille ja niille, jotka etsivät nopeaa ja budjettiystävällistä päivitystä. Chasing Paperin kaltaiset väliaikaiset tapettifirmat ovat muuttaneet monien tee-se-itse-itse-rakentajien tapaa lisätä värejä ja kuvioita koteihinsa korvaamalla sotkuisen liisterin itseliimautuvalla taustapaperilla, joka on helppo kiinnittää ja poistaa. Nyt irrotettavista ja tarrasta kiinnitettävistä laatoista on tulossa seuraava materiaali nopeaan päivitykseen, ja Chasing Paperin ensimmäinen lattianpäällystemallisto tekee nykyaikaisista laattamalleista helpommin toteutettavia kuin koskaan.

Kuori-ja-tarra-laatat helpottavat lattioiden ja seinien päivittämistä.Chasing Paperin kohteliaisuus.

Osta se: Sininen Arrow-laatta (10 dollaria kappale tai 50 dollaria 8 kappaleesta, Chasing Paper).

Uusien kuori-ja-tarra-laattojen kokoelma jäljittelee kalliiden kuviollisten sementtilaattojen ulkonäköä itseliimautuvilla vinyylimalleilla, jotka eivät vaadi laastia tai laastia. Vedenkestävät laatat on viimeistelty laminaattipinnoitteella, joka suojaa tahroilta, naarmuilta ja haalistumiselta, ja ne on suunniteltu kestämään hyvin paljon liikennettä vaativissa tiloissa, kuten keittiöissä, kylpyhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa. Levittämiseksi riittää, että irrotat liimapaperin ja painat sen pinnalle kuin tarran.

"Viimeisen vuoden aikana, kun asiakkaillamme on ollut enemmän aikaa kotona, he ovat olleet motivoituneita toteuttamaan enemmän projekteja, ja toistuva kysymys, jonka olemme aina kuulleet, on: ’Voiko Chasing Paperin tapettia käyttää lattialla’", sanoo Elizabeth Rees, Chasing Paperin toinen perustaja, lehdistötiedotteessa. Uudet 12 tuuman neliön kokoiset laatat vastaavat tähän tarpeeseen kestävyydellään, ja tuotemerkin tapettien tapaan ne voidaan helposti leikata, sijoittaa uudelleen ja poistaa tarpeen mukaan.

Kuori-ja-tarra-laatat helpottavat lattioiden ja seinien päivittämistä.Kohteliaisuus Chasing Paperilta

Osta se: Farmhouse Tile (10 dollaria kappaleelta tai 50 dollaria 8 kappaleelta, Chasing Paper).

Kokoelma koostuu kahdeksasta perinteisten laattamallien inspiroimasta painatuksesta, mukaan lukien graafiset geometriset kuviot sekä terrazzon ja Carrara-marmorin jäljitelmät. Värit sisältävät rohkeaa mustaa ja valkoista sekä maanläheisiä sävyjä, kuten oliivinvihreää, violettia ja lämmintä harmaata. Yritys aikoo laajentaa tarjontaansa "kaikkiin estetiikoihin sopivilla malleilla" vuoden 2021 aikana.

Voit levittää irrotettavat laatat sileille lattioille tai seinille, mukaan lukien keraamiset laatat, sinetöity puu ja linoleumipinnat. Saat parhaan tuloksen, kun asetat laatat vastakkain ilman välejä. Varmista, että alue on täysin puhdas, kuiva ja pölytön ennen levittämistä, ja tasoita laatta pinnalle raaputtimella tai vastaavalla työkalulla. Leikkaa mahdolliset ylimääräiset reunat varovasti terävällä partaterällä. Käytä valmiin pinnan puhdistamiseen hellävaraista lattianpuhdistusainetta, joka ei sisällä valkaisuaineita, ja pyyhi mahdolliset vesijäämät pois, kun olet valmis.

Chasing Paperin kuorinta- ja tarralevyjä myydään kahdeksan kappaleen sarjoina 50 dollarilla, tai voit ostaa yksittäisiä 12×12 tuuman levyjä 10 dollarilla kappale. Jotta levitysprosessi olisi vieläkin helpompi, voit myös ostaa 24×48 tuuman paneeleita (vastaa kahdeksaa erillistä laattaa) 50 dollarilla, jotta voit nopeasti peittää suuren alueen. Käytä yrityksen verkkosivuston neliöjalan laskuria (joka näkyy "Lisää laukkuun" -painikkeen alapuolella) määrittääksesi, kuinka monta laattaa tai paneelia tarvitset, ja aloita tarttuminen nopeasti modernin tyylin lisäämiseksi.