Kuntosali helsinki kertamaksu

Mannerheimintien puoleinen kuntosali on avoinna normaalisti. Aikuiset – kertamaksu 3,50 e – 10 kerran. Kaupungilla on 12 kuntosalia ja viisi voimailusalia ympäri Helsinkiä. Tervetuloa treenaamaan pääkaupunkiseudun legendaarisimmalle kuntosalille Helsinkiin. City Gym sijaitsee Kampin metroasemaa vastapäätä, Radisson Blue hotellin yhteydessä.

Voit liikkua kertamaksulla, sarjakortilla tai kausikortilla.

Helsingin kuntosalit vertailussa osa1

Kuntosali helsinki kertamaksu

Meillä sinun ei tarvitse maksaa erillisiä. Monella on taas edessään kuntosali ja terveellisempi elämä. Tyylikäs kuntosali uudet turvalliset ja helppokäyttöiset laitteet, joista osa. Motivus Helsinki Motivus Turku.

Tarjoamme laajimman ja uusimman treenivalikoiman kuntosaleillamme ja myös kotitreeneihin. Helsingin keskustaan runsaasti lämmittelylaitteita. Tutustu tarjontaamme ja valitse sinulle sopivat liikuntamuodot.

Kuntosali töölö: tavoitteita ja iloista treeniä

Kuntosali helsinki kertamaksu

Siksi me pidämme huolta laitteistamme ja keskuksemme siisteydestä, kuin se olisi kotimme. Kuntosali on urheilijan toinen koti. Olemme avoinna: 5–23 sisälle klo 22. Asiakaspalvelu: ma–to klo 16–20 pe–la 10–13.

EasyFit Helsinki – Lauttasaari. Kertamaksu, 15 € ( norm. 17 €). Moderni kuntosalimme tarjoaa kaiken tarvittavan aerobisesta treenistä. Kaupungin kotoisin kuntosali, oikea hyvän olon keidas ihan ydinkeskustassa. Osaisivatko paikalliset neuvoa, missä Helsingissä pystyy käymään.

Wattbiket löytyy ja kertamaksu 3€. Ystäväni Mika kertoi etsivänsä itselleen uutta kuntosalia Helsingistä ja siitä se. Töölö Gymille normaalihintainen kertamaksu on 12e, mutta se. Mayorsilla voit valita kertamaksun tai kuukausimaksun. Mayors on oikea paikka aloittaa kuntosaliharjoittelu!

Sali365 on perinteinen kuntosali Helsingin Malmilla. Asiointikielet: suomi, ruotsi.

Motivus stockmannilla kuntosali

Kuntosali helsinki kertamaksu

Liikku on reilu kuntosali, jossa liikut viihtyisissä tiloissa ja aina uusilla laitteilla. Liikun jäseneksi voit liittyä helposti verkossa. Katso Bonusta myöntävät keskukset. Laaja valikoima kaikille sopivia ryhmäliikuntatunteja sekä laadukas kuntosali.

Takaamme treenaajille laatua, hyvän ilmapiirin ja tarvittaessa valmennusta. Treenaamaan pääset kertamaksulla tai kulkukortilla vuoden jokaisena päivänä. Sporttikujan kuntosali soveltuu niin kuntoilijan kuin tosiurheilijankin tarpeisiin. Yli 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia, palloiluvuorot, laadukkaat kuntosalit, laaja. Tulevien kuntokeskusten lukumäärä.

Niiden maiden lukumäärä, joissa toimimme.