Kumilista motonet

Liimattava joustava kumilista, helmaan tai lokasuojan reunaan. Listan pituus 2,5 metriä, leveys 55 mm. Liimapinta 25mm, levittää 30mm. Valitse valikosta "Oma Motonet " ja näet tuotteiden saatavuudet.

Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta. Muovilistat listoitukseen saat K-raudasta. Avisa Liimattava kumilista, 49,90€. Muoviset laattalistat ja johtokotelot sekä muut listat viimeistelevät kodin ilmeen.

Nurmikon Reunanauha Musta 0,2 x 9m. Katto- ja reunalistat saat varmasti edullisesti Bauhausista. Myös nopealla toimituksella verkkokaupasta, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! A-Ö, Ö-A, Edullisimmat ensin, Kalleimmat ensin, Tarjoukset ensin. Kuvat aiheesta Reunalista Motonet. Motonetista ei näköjään enää saa metritavarana. Tuo 5m pätkä on vissiin sitä loppupään vuosimallien leveämpää versiota. Painepesureita tai pesulan harjoja kannattaa välttää.

Nuukailin, ostin PSA konsernin klipsuja motonetistä, n. Täytyi vetää nippusiteillä kumilista kiinni molemmista päistä. Tulipa mieleen ettei toi "spoileri" ookkaan vaan se kumilista sinne. Kumilistat, vanteet, keulamerkit, konepelti tai vaikka koko auto jos siltä tuntuu. Tätä voisi verrata auton yliteippaukseen mustalla mattakalvolla jos halutaan lähteä.

Etola osti, heillä oli kaikenlaisia pokatiivisteitä ja kumilistoja. Noita ovi- ja ikkunakumeja olen nähnyt Biltemassa ja Motonetissä. Voit selata varastoamme alla olevalla hakukoneella. Emme ole vielä ehtineet lisätä koko varastoamme sivuille joten jos et löydä. Opelin orggistelineissä on juurikin tuollainen kumilista jonka alla. Motonetin lokarit kyllä on houkuttelevan halvat. Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja.

Katto sammaloituu, mutta ei sen väliä. Katon puhdistus jää useimmilta suomalaisilta tekemättä, koska katolle kiipeäminen ja siellä. Jos näitä hajoaa, uusia saa esim motonetista. Jep, tuo kumilista olisi paljon kätevämpi ja harkitsin itsekkin jotain vastaavaa mutta kun on GLT. Olisin kiitollinen tiedosta, joka johtaisi Jopon alkuperäisen kumilistan tai vastaavan löytämiseen.

Alkuperäisillä varaosilla on hyvä. Käyn Motonetissä katsomassa mitä siellä on tarjolla. Sitten vasta pyöräliikkeisiin josko heillä. MYÖS ETU- JA TAKAPUSKURIN KUMILISTOJA VOI TARJOTA. Philips-HB4-polttimo-12-V-55-W-. Roiskeläpät OffRoad 295x505mm MUSTA. Jos tuo Veritaksen linjalauta kelpaa tarkoitukseen, niin Motonetissa on. Thule Rapid System 754 Pelkkä jalkasarja ei tankoja tai sovitteita.

WingBar-putken kumilista, alaosaan.