Kukkavihko mallit

Malli 1 lilja, ruusu ja eustoma. Malli 3 neilikka, calla ja erica (kausikukka). Malli 2 ruusu, gladiolus (kausikukka) ja harsokukka. Malli 4 ruusu, krysanteemi ja. Kukkalaitteet voivat joiltain osin hieman poiketa esitellyistä malleista sesongista ja saatavuudesta johtuen.

Hautaustoimistosta tilataan vain ne.

Miten hautajaisissa käyttäydytään?

Kukkavihko mallit

Kimput, surulaitteet ( kukkavihko ), seppeleet. Toimitamme kukkalaitteet tarvittaessa valmiiksi kirkkoon tai muistotilaisuuteen Alajärven ja Vimpelin alueella. Kauniit kukat hautajaisiin — selaa kukkavihkojamme ja – malleja. Tilaa kukat hautajaisiin Etelä-Suomen Hautauspalvelun kautta. Klassinen seppelemalli hautajaisiin. Malli sopii erilaisten yhteisöjen ja yritysten viralliseksi muistoseppeleeksi.

Kauneimmat muistovärssyt, muistovärssy, muistolauseita, muistosanoja, muistovärssy suruun, surunvalittelut, hautajaisvärssyjä, suruvärssyjä, suruadressin.

Kukat ja koristelu hautajaisissa

Kukkavihko mallit

Kukat Oma kukkasitomomme pyrkii täyttämään kaikki surusidontaan liittyvät toiveenne. Alla on muutamia esimerkkejä surusidonnasta. Arkunkoriste sidotan arkunharjalle sopivaksi, riippuen arkun mallista. Omaisten kukkalaitteet voivat olla kukkavihkoja, kimppuja tai seppeleitä.

Koristeen muoto, tyyli ja kukkavalinta on asiakkaan toiveiden mukainen ja koristeen suunnittelussa huomioidaan uurnan malli. Ammattitaidolla valmistamme tilauksesta kukkavihkon haluamillanne kukilla ja väreillä. Muista kertoa floristille arkun malli, väri ja materiaali sekä mahdolliset. Katso malleja kuvagalleriastamme!

Kukkavihkon tilaus netistä on suosittua. Lähimpien omaisten kukkavihkoissa käytetään korttien ohella myös kauniita tekstattuja nauhoja. Toimistollamme on värssykirjoja, joista voi rauhassa valita muistosäkeitä kukkavihkoihin ja kuolinilmoitukseen. Siunaus päättyy loppusoittoon, jonka jälkeen arkunkantajat arkulle. Usein suntio tai pappi pytää kantajia saapumaan arku äärelle.

Kuvagalleriastamme löydät kuvia arkkujen kansikoristeista ja kukkalaitteistamme. Valikoimista löytyy perinteisiä ja moderneja malleja, myös yksilöllisen kukka-asetelman suunnittelu onnistuu. Autamme Teitä kukkien valinnassa ja hautavihkon mallin valitsemisessa. Voitte etsiä valmiiksi korttiin tai nauhaan tulevan tekstin, lainata meiltä värssyvihkoja.

Hautajaiskukat hautakimppu hautavihko kukkavihko seppele kukkia

Kukkavihko mallit

Toimistossamme on saatavana esitteitä hautakivistä ja nähtävänä eri kivilaji malleja. Kävin kukkakaupassa selailemassa joitain malleja mutta ihan ulalla olen. Hautakimppujen malleja on hautakimppu-sivulla. Kukkien värit ja lajit sovitaan aina erikseen asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.

Olin lähettänyt sinnte sähköpostilla mallin kauniista, pienestä kukkakimpusta, jonka tyylistä. Kauttamme saat surusidonnat, hääsidonnat, onnittelukukat ja kukkatoimitukset. Pohjaan sidotut kukkavihkot alk.