Kukkalaitteen kortin teksti

Kukkalaitteen muistosanat kirjoitetaan korttiin. Lämmin osanotto suruun teksti ja lauseita korttiin. Muistolauseet ja värssyt kukkalaitteisiin ja hautajaisiin. Tulosta ilmainen kortti hautajaisiin, hautakimppuun, kukkalaitteeseen, surulaitteeseen, kukkavihkoon, surukimppuun, hautaseppeleeseen.

Värssy on valmiina, mutta antakaa vaihtoehtoja saatesanoiksi, eli ikävöiden, kaivaten.

Ota osaa suruun kauniilla värssyllä tai muistolauseella – valitse

Kukkalaitteen kortin teksti

Kertokaa mahdollisimman paljon vaihtoehtoja. Muistolauseita nauhoja ja korttia varten voitte lukea tästä. Nauha on kaunein, jos teksti ei ole muutamaa lausetta pidempi. Kysymällä meiltä saatte aina tarkan hinnan toivomastanne kukkalaitteesta. Järkyttävää, kun kuolinilmoituksiin laitetaan.

Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt? Minkälainen teksti ois paras mieheni siskon hautajaisiin kukkavihkoon?

Tulosta kortti hautakimppuun ilmaiseksi

Kukkalaitteen kortin teksti

Yhteen nauhaan tulee teksti: Ilona Ihanaisen muistoa kunnioittaen Hupsu Solmuaivo. Kovin pitkää tekstiä ei kukkalaitteen nauhaan mahdu. Kutsu hautajaisiin voi saapua korttina postissa, puhelimessa, sanan kiertäessä tai. Lähimmät omaiset laskevat kukkalaitteensa ensimmäisenä, ja kaikkein.

Vaikka tekstiä ei sen hetken tullen pystyisikään lukemaan, se jää muistoksi korttiin tai. Kortille vaihtoehtona toimii nauha. Hautavihkon nauhat ovat arvokkaan näköiset verrattuna korttiin. Hautajaiskukkien teksti kannattaa miettiä tilaisuuteen. Kimppu oli kaunis ja luin tekstini itse. Siunaustilaisuuden jälkeen omaiset vievät kukkalaitteet haudalle, johon. Isoon kimppun voidaan liittää kortin asemesta nauhat.

Kortin tekstauksen maksu on 10 € ja nauhojen tekstauksen 20 € lisähintaa. Jos tarvitset kukkalaitetta toimitusalueen ulkopuolelle ole yhteydessä. Sini-valkoinen kukkalaite ilmentää usein isänmaallisuutta ja on siksi hyvin yleinen. Kun surukukat lasketaan haudalle, niiden mukana lasketaan myös kortti tai nauhat.

Tekstiksi kirjoitetaan se mitä halutaan sanoa viimeisenä tervehdyksenä.

Miten toimin hautajaisissa?

Kukkalaitteen kortin teksti

SOK MEDIAn ja Yhteishyvän kilpailurekisteri. Kortteihin ja nauhoihin kirjoitetut tekstit lukee yksi joukossa olevista ja kukat lasketaan arkun. Adressi ei ole tarpeen silloin, kun arkulle lasketaan kukkalaite. Hautausmaan työntekijät huolehtivat kukkalaitteiden poistosta ja haudan alkukunnostuksesta noin kahden viikon kuluttua.

Kukkavälityksen hintaan kuuluu kortti. Kirjoita korttiteksti, toimitus päivämäärä, aika ja kenen siunaukseen tilauksen "Anna lisätietoja"- kohtaan. Kaikki kukkalaitteet toimitamme etukäteen siunaus- ja muistotilaisuuteen ilman eri. Kukkavihkoon liitettävä teksti voi olla kortilla tai tekstatuilla nauhoilla.