Kuivausrummun asennus pesukoneen päälle

Voiko hankkia kuivausrummun ja läntätä sen pesukoneen päälle torniksi, vai. Mikäli pyykinpesukoneen päälle asennetaan kuivausrumpu on välisarja hankittava erikseen. Palvelu saatavilla vain uuden laitteen oston yhteydessä. Voit asentaa kuivausrummun pesukoneen päälle ilman mitään kiinnitysosia. Asennussarja ulosvedettävällä tasolla pesukoneen ja kuivausrummun välille.

Pitäisi asentaa kuivausrumpu pesukoneen päälle torniksi.

Miele kuivausrumpu pesutorniin? vai joku muu merkki pesutorni

Kuivausrummun asennus pesukoneen päälle

Vierailija: "Löytyykö kokemusta kuivausrummuista? Kodinkoneliikkeessä myyjä oli. Kun ostan pelkän kuivausrummun, niin voinko. Kuivausrummun asennus torniksi 3 vastausta 28. Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt? Jos ostan kuivausrummun, niin pitääkö se olla samaa merkkiä.

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.

Pesutornin välikappalesarja?

Kuivausrummun asennus pesukoneen päälle

Kuinka kuivausrumpu asennetaan pesukoneen päälle? Kun asennat kuivausrummut pesukoneen päälle, asennussarja on pakollinen. Asennus ilman asennussarjaa aiheuttaa ääntä ja. Candy stk kit Standard pesutornin väliasennussarja.

Asenna kuivausrumpu asennusohjeen mukaisesti. Lue ehdottomasti koneen käyttö- ja asennusohje ennen koneen asennusta. Rakennussarja pesukoneen ja kuivausrummun yhdistämiseksi. Voit kiinnittää poistoletkun pään muoviseen poistoletkuun kumiliittimen avulla. Liitännän jatko-osa Pyykinpesukoneen vedenottoletku. Pesukoneen ja kuivausrummun pesutorni. Pitääkö pesukone ja sen päälle laitettava kuivausrumpu välttämättä kiinnittää jotenkin. Saatavana olisi ollut asennustelineet jotka olisi myyty paketin mukana.

Ostin aikoinaan Zanussin kuivausrummun ja pesukoneen, olivat meillä. Boschin kuivausrummun voi asentaa minkä tahansa konee päälle. LG ja kuivausrumpu Boch ja en usko että millään. Tasolla varustettu väliasennussarja, jonka avulla kuivausrumpu voidaan sijoittaa pyykkikoneen päälle ja säästää lattiatilaa.

Voiko kuivausrummun laittaa pesukoneen päälle vai tarviiko siellä

Kuivausrummun asennus pesukoneen päälle

Asennuksen jälkeen kuivausrummun on annettava seistä kaksi tuntia, ennen kuin se liitetään. Jos laite sijoitetaan pesukoneen päälle, pesukoneen. Kun harkitset kuivausrummun ostamista, mieti etuja ja haittoja kuivausrummun. Enstäs sama asia pesukoneen päälle tulevan kuivausrummun osalta?

Asennuskehys pesukoneen ja kuivausrummun väliin. Velcro-teippi jolla kuivausrumpu kiinnitetään kiinni pesukoneen päälle. Aseta kuivausrumpu pesukoneen päälle, siten että. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu voidaan sijoittaa torniksi, jolloin kuivausrummun. Poistoletku on turvallista asentaa kiin-. Sitoo laitteet toisiinsa kiinni niin että kuivausrumpu ei pääse putoamaan. Ulosvedettävä välisarja pyykinpesukoneen ja kuivausrummun väliin.

Lue käyttöohjeet ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Useissa perheissä pesukone on päällä joka arkipäivä. Huomioi kuitenkin, että kondensoiva kuivausrumpu puhaltaa runsaasti kuumaa ilmaa ulos:. Lue ohjeet huolellisesti ennen asennuksen aloittamista.

Torniasennuskehikko, jonka avulla kuivausrumpu voidaan asentaa pesukoneen päälle. Ruostumaton jalusta, joka nostaa koneen miellyttävälle työkorkeudelle. Käyttäjän pitää ulottua tyhjentämään nukkasihti ja tarvittaessa vedenkeruukotelo. Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien. Jos kuivausrumpu asennetaan pesukoneen päälle, huolehditaan.

Palveluun sisältyy kuivausrummun asennus valmiiseen paik- kaan.