Kuitulaasti sokkeliin

Kiilto KL Kuitulaasti 3–10 (15) mm. Kuituvahvistettu märkätila- ja oikaisutasoite kiviaineisille seinäpinnoille. Fescon Kuitulaasti on helppokäyttöinen laasti, johon on lisätty muovikuituja. Soveltuu kevytsora-, betoni-, kevytbetoni-, tiili- ja betoniharkkopintojen rappaukseen. Sementtisideaineinen, kuituvahvistettu märkätila- ja oikaisutasoite kiviaineisille seinäpinnoille.

Käy myös pinnoitettuna sokkeleihin ja ulkoseiniin.

Kuitulaasti kiilto kl 20 kg

Kuitulaasti sokkeliin

Näin pinnoitat sokkelin aikaa kestäväksi. Katso Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijan vinkit sokkelin. Kuitulaasti on sementtisideaineinen, kosteudenkestävä, kuituvahvistettu oikaisu- ja verkotuslaasti kiviaineisille seinäpinnoille sisä- ja ulkotiloissa. Sementtipohjainen oikaisulaasti, jolla on alhainen kapillaarinen vedenimukyky.

Jos sokkeli tarvitsee oikaisua yli 10 mm, rapataan sokkeli. Lue ohjeet, katso oikeat tuotteet sekä työkalut pinnoitukseen täältä. Kevytsoraharkoista tehty sokkeli on tasoitettava ennen pinnoitusta riittävään paksulla kerroksella kuitulaastia, sillä muuten harkkojen päät.

Kiilto kl kuitulaasti 20 kg

Kuitulaasti sokkeliin

Fescon kuitulaasti betoni- ja kevytsoraharkkoseinien oikaisulaasti. Lakka Rouhepinnoituslaasti kivirouheiden kiinnitykseen sokkeliin, soveltuu myös. Osittain tasoittamisessa 3–15 mm, ylitasoituksissa 3–10 mm. Soveltuu verkotukseen ja pinnoitettuna sokkeleihin ja ulkoseiniin.

Verkotuslaasti – Finnseco Kuitulaasti. Liimalaasti – Finnseco Kuitulaasti. Pohjarappauksena FL 68 Kuitulaastia käytetään periaatteessa yhdessä. Nousu ei kuitenkaan ole sokkelin kaikissa osissa yhtä suurta, ja lohkeamia. Vanhaan sokkelipintaan asennetaan kauttaaltaan kuitulaasti. Seuraavaksi sokkeli rapataan kuitupohjaisella laastilla. Kun kuitulaasti on kuivunut, käydään sokkeli läpi hiomakivellä.

Pinnoitettava pinta-ala 310 m2 sisälten myös sokkelin. Sisältää:suojaus, smyygit,rappausverkko, kuitulaasti,primer,silikonihartsi pinnoite. Helpoin tapa tasoittaa on lyödä seinään weberin 410 kuitulaasti. Oikaisulaasti käy myös sokkelin ulkopuoliseen tasoitukseen, mutta sitä oli.

Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppa- ja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen sekä kuluttajille että ammattilaisille. Yleensä tänä päivänä kaikki sokkelin pinnoittamiseen tarkoitetut tuotteet.

Rakennustarvikkeet tuotekuvasto by kiilto oy

Kuitulaasti sokkeliin

Pohjalle Weber 137 – kuitulaasti ja sen päälle saman tuoteperheen rouhepinnoitteet. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen. Käy myös märkätiloihin sekä pinnoitettuna sokkeleihin ja ulkoseiniin. Pie- nemmät, korkeintaan parin millin syvyiset kolot peittyvät laastin alle. Maanpinnan yläpuolinen osa eristetään 50 mm:n polyuretaanieristeellä, joka rapataan kuitulaastilla.

Sokkeli tulee pestä huolellisesti. Esimerkkejä sokkeliratkaisuista. Tässä kohteessa paikkakohdat paikattiin kuitulaastilla. Pinnoitustyön aluksi sokkelin mahdolliset epätasaisuudet korjataan hiomalla tai paikkaamalla. Oikaisut voi tehdä oikaisu- tai kuitulaastilla.

Harkkolaastilla sokkelin rappaamista itsetehdyllä paineilmarappauskauhalla.