Kuinka verhoilla ruokasalin tuolit uudelleen ja päivittää ulkoasusi helposti?

On hämmästyttävää, mitä tuore kangas voi tehdä ruokasalin tuolille. Olitpa sitten uudistamassa säästökaupasta löytynyttä tuolia tai päivittämässä liian paljon kuluneita tuoleja, tuolin istuimen uudelleen verhoileminen voi lisätä mukavuutta, lisätä tyyliä ja saada vanhan kappaleen tuntumaan uudelta. Koska monissa ruokapöydän tuoleissa on irrotettavat istuimet, tämä projekti on yleensä helpompi kuin aksenttituolin tai isomman kappaleen, kuten sohvan, uudelleenverhoilu. Samalla kun vaihdat kankaan, voit myös maalata tuolin rungon tai vaihtaa pehmusteet mukavamman istuimen luomiseksi. Olemme jakaneet koko prosessin neljään helppokäyttöiseen vaiheeseen, joten tämä on yksinkertainen projekti, jonka voit toteuttaa viikonlopun aikana. Seuraa näitä ohjeita ja opi, miten ruokapöydän tuoli verhoillaan uudelleen.

Kuinka verhoilla ruokasalin tuolit uudelleen ja päivittää ulkoasusi helposti?Ryann Ford Ruokapöydän tuolin uudelleen verhoileminen Mitä tarvitset

    Ruokapöytätuoli, jossa on verhoiltu istuinRuuvimeisseliNeulapihditSaksetKangasKynäVäriPensseliNaulapistooliRuuvit tai kulmaraudat.

Uudelleen pehmustaminen (valinnainen):

    Paksu pahviVaneriKuovapehmusteLyöntisaksetSakset

Vaihe 1: Poista tuolin istuin ja kangas.

Ruuvaa istuin irti ja irrota se tuolista. Käytä ruuvimeisseliä ja neulapihtejä irrottaaksesi niitit vanhasta kankaasta. Vedä vanha kangas irti äläkä heitä sitä pois. Leikkaa päällyste uudesta kankaasta käyttäen vanhaa kangasta ohjeena. Jos aiot lisätä uusia pehmusteita, leikkaa uusi kangas riittävän suureksi, jotta siihen mahtuu lisää täyteläisyyttä. Tämä on myös hyvä hetki maalata tuoli, jos se kaipaa korjausta tai jos haluat eri värin. Anna kuivua ennen jatkamista.

Vaihe 2: Pehmusta tarvittaessa uudelleen.

Jos istuin on tukeva eikä pehmusteita tarvitse vaihtaa, siirry seuraavaan vaiheeseen. Jos tarvitset tukevamman istuimen, käytä olemassa olevaa istuinta mitatessasi, merkitäksesi ja leikatessasi mallin paksulle pahville. Käytä mallia ohjeena leikatessasi uutta vanerista valmistettua istuinta.

Jos haluat vaihtaa pehmusteen, käytä pahvimallia ohjeena leikatessasi vaahtomuovipehmustetta alustaan; pehmusteen paksuuden tulisi olla 1-3 tuumaa. Poista nykyinen pehmuste. Kerro uusi vaahtomuovipehmuste istuimen päälle ja kohdista reunat. Leikkaa pala pehmustetta niin, että kummallekin puolelle jää ylimääräistä, jotta se voidaan kiinnittää istuimen alapuolelle. Kiedo vanu vaahtomuovi- ja puuistuimen yläosan ja sivujen ympärille; käännä istuin ylösalaisin. Kiinnitä vanu istuimen alapuolelle niittipistoolilla vetämällä ja tasoittamalla sitä samalla. Leikkaa ylimääräinen vanu.

Vaihe 3: Nitoa uusi kangas.

Aseta istuin ylösalaisin uuden kankaan väärälle puolelle ja varmista, että mahdolliset kuviot ovat keskellä etupuolella. Nitomapistoolin avulla nitoa kumpikin sivu kerran keskeltä ja vedä kangas tiukasti kiinni. Nido toinen sivu keskeltä ulospäin vetämällä kangasta tiukasti. Toista tämä vastakkaisella puolella, joka on vastapäätä juuri päättämääsi puolta. Toista loput kaksi sivua. Taita kulmat laskokseksi ja nitoa. Tarkista työn aikana, että kaikki kuviot ovat suorassa ja että etupuolella ei ole ryppyjä. Leikkaa kangas.

Vaihe 4: Kiinnitä uudelleen verhoiltu istuin.

Viimeistele istuimen pohja halutessasi nitomalla siihen tavallinen kangas. Kiinnitä istuin ruuveilla tai kulmaraudoilla tuolin alapintaan.