Kuinka tehdä puuhelmikruunu alle 100 dollarilla?

Rakastamme puuhelmikruunujen ulkonäköä (kuten tämä Amelia Wood Bead Chandelier, 899 dollaria, Pottery Barn), mutta monilla niistä on kova hintalappu. Loimme yksinkertaisen DIY-puuhelmikruunun, jonka voit tehdä iltapäivässä alle 100 dollarilla – riippuvalaisin mukaan lukien! Etsi verkosta irtotavarana olevia puuhelmiä pienempien pakkausten sijaan. Saimme useita satoja puuhelmiä alle 10 dollarilla. Pidä puuhelmet luonnollisina, jos haluat lisätä huoneeseen ripauksen maalaistalotyyliä, tai maalaa ne vastaamaan nykyistä sisustustasi. Tämän helpon käsityöprojektin aikaa vievin osa on helmien nauhoittaminen. Käynnistä suosikkiohjelmasi ja aloita!

Kuinka tehdä puuhelmikruunu alle 100 dollarilla?Carson Downing Kuinka tehdä puuhelmikruunu kattokruunu? Tarvittavat tarvikkeet

    Valkoinen merkkijonoSaksetKirjontapuuneulaJopa 500 puuhelmeäKaksoispihdit14-tuumainen lampunvarjostinrengasNeulapihdit12-tuumainen kirjontapyöräRipustevalosarja

Vaihe vaiheelta – ohjeet

Muutaman tarvikkeen ja näiden ohjeiden avulla voit luoda oman puuhelmikruunusi. Jos sinulla on ylijäämää puuhelmistä, kokeile luoda värikäs lanka- ja helmikruunu.

Vaihe 1: Pujota helmet nauhalle

Kerää tätä kaunista riipusta varten noin 500 helmeä, joiden halkaisija on noin ½-1½ tuumaa, ja mittaa kolme 16 tuuman pituista narua, jolloin narun pituus on yhteensä noin 48 jalkaa. Solmi toinen pää ja aloita helmien pujottelu vaihtelemalla satunnaisesti kokoja dynaamisen ilmeen luomiseksi. Jätä 18-tuumainen hännänpää ja solmi pää, kun olet lopettanut langan kiinnittämisen.

Vaihe 2: Valmistele kiinnike.

Irrota 14-tuumaisesta lampunvarjostinrenkaasta poikkijalka vinopihdeillä. Hävitä ulompi lampunvarjostinrengas ja käytä neulapihtejä ($13, The Home Depot) kääntääksesi ristikkäistukien neljä päätä ylöspäin 1 tuuman verran. Irrota sisempi rengas 12-tuumaisesta kirjonta-vanteesta. Aseta kirjontavannerenkaan sisäosa ristikkäistukien päälle. Asenna riipusvalolaitteisto (käytimme tätä Blush Single Pendant, $ 82, Color Cord Company) ristipalkin keskikohdan läpi.

Vaihe 3: Ripusta helmiä.

Helmisäikeiden ripustamiseksi on helpointa ripustaa vanne kiinnitettyyn kiinnikkeeseen, kuten kaappitankoon. Sido langan toinen pää vanteeseen ja aloita langan silmukointi vanteen yli ja alle, jolloin helmien väliin jää tilaa valua vanteen yli ja luoda sarja toisiinsa kietoutuvia kietaisuja. Sido langan pää vanteeseen ja leikkaa ylimääräinen osa pois. Aseta ulkokehä sisemmän kehän ympärille niin, että se peittää jousen, ja kiristä kehän ruuvi. Viimeistele valaisimen asennus riippuvalaisinsarjan ohjeiden mukaisesti ja säädä helmiä niin, että puuhelmikruunu on tasainen.