Kuinka säilyttää uudelleenkäytettäviä ostoskasseja?

On totta, että uudelleenkäytettävät ostoskassit ovat ympäristön kannalta parempia kuin kertakäyttöiset muovikassit. Niiden muistaminen mukaan kauppaan lähtiessä voi kuitenkin olla hankalaa, varsinkin jos ne ovat hajallaan ympäri kotia. Ammattimaisena järjestelijänä olen avannut monia kaappeja, kaappeja tai jopa auton takakontteja ja löytänyt sieltä kassien sekamelskan. Monet asiakkaat ovat myöntäneet, etteivät käytä uudelleenkäytettäviä pusseja niin paljon kuin haluaisivat, koska he eivät tiedä, missä ne ovat tai mitkä niistä ovat hyvässä kunnossa.

Kuinka säilyttää uudelleenkäytettäviä ostoskasseja?

Uudelleenkäytettävien pussien pitäminen lajiteltuna ja järjestyksessä auttaa sinua löytämään ne helpommin ja estää niitä myös rypistymästä, tahriintumasta tai repeytymästä. Lue lisää löytääksesi erilaisia tapoja, joilla voit säilyttää uudelleenkäytettäviä ostoskasseja, jotta saat niistä mahdollisimman paljon irti.

Ennen kuin järjestät, käytä aikaa siivoamiseen.

Kerää kaikki omistamasi laukut yhteen paikkaan, jotta voit tarkastaa ne ja päättää, kannattaako niitä säilyttää. Vaikka kymmenkunta muodoltaan ja kooltaan samankaltaista laukkua olisivatkin uudenveroisia, mieti, tarvitsetko niitä todella kaikkia. Ellei kotitaloutesi ole suuri ja käytät niitä usein, on parasta karsia niitä. Täytä muutama säkki lahjoitettavilla vaatteilla tai leluilla ja vie ne pois. Useimmat lahjoituskeskukset ottavat myös pussit vastaan. Voit myös harkita niiden lähettämistä hyväntekeväisyysjärjestölle, kuten ChicoBagin Pay it Forward -ohjelmaan, joka etsii uusia koteja uudelleenkäytettäville kasseille.

Hallitse taittamisen taito.

Monet seuraavista säilytysratkaisuista edellyttävät uudelleenkäytettävien ostoskassien taittamista, vaikka ne eivät olekaan kaikki. Niiden ei tarvitse olla täydellisiä, mutta tavoitteena on tehdä niistä siistejä, jotta voit maksimoida tilan, jossa niitä säilytetään. Jotkin kassit, kuten tilaa vievät eristetyt kassit tai ohuet verkkokassit, eivät taitu hyvin tai ollenkaan. Useimmat uudelleenkäytettävät ostoskassit ovat kuitenkin melko mutkattomia taittaa kokoon.

Aloita nipistämällä alareunan sivuja tasaiseksi pussiksi ja tasoita sitä samalla alustalla. Tästä eteenpäin sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on taittaa pussi alhaalta ylöspäin kolmannekseen. Taita sitten sivut yli ja kiinnitä se kahvalla yhteen. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa taittamalla jokaisen sivun keskelle ja taittaa sitten alhaalta ylöspäin kolminkertaisesti. Kiedo taas kahvat juuri muodostetun neliön ympärille, jotta se pysyy paikallaan. Valitse taittotapa, joka tuntuu luonnollisimmalta, ja valitse seuraavasta luettelosta ideoita uudelleenkäytettävien laukkujen säilyttämiseen se, joka sopii parhaiten omaan elämäntyyliisi.

Kuinka säilyttää uudelleenkäytettäviä ostoskasseja?

Marty Baldwin

Fiksuja tapoja säilyttää kasseja 1. Luo laukku laukuista

Tämä menetelmä on yksinkertainen ja myös uskomattoman helppo ylläpitää. Puhumattakaan siitä, että se ei vaadi ylimääräisiä järjestelytarvikkeita. Mitäs sanot nollahävikistä Kun olet lajitellut säilytettävät kassit, laita suurin kassi sivuun. Taittele loput ja kasaa ne siihen, jonka jätit pois. Jos sinulla on liikaa mahtumaan, harkitse parsimista lisää tai kahden täytetyn pussin luomista. Kun kassi on täynnä, se voi olla pystyssä tai roikkua lähes missä tahansa, kuten keittiön ruokakomerossa, vaatekaapissa tai jopa auton takakontissa.

2. Viilaa pussit koriksi.

Ota mikä tahansa ylimääräinen avoin kori tai roskakori, mieluiten suorakulmainen, ja työnnä sisään taiteltuja uudelleenkäytettäviä pusseja vaakasuoraan samaan tapaan kuin laittaisit T-paitoja tai farkkuja lipaston laatikkoon. Jos tilaa on niukasti, ota se merkkinä siitä, että on syytä siivota. Merkitse astia ja aseta se mihin tahansa hyllyyn näkyville, jotta muistat napata muutaman mukaan, kun lähdet ovesta ulos.

3. Jaa laukut järjestelijän avulla.

Uudelleenkäytettäviä ostoskassien järjestelijöitä on nyt markkinoilla, ja ne näyttävät lähes identtisiltä kuin nykyiset keittiön leivontatelineet, joissa on jakajat. Jos sinulla on ylimääräinen sellainen lojumassa, käytä sitä uudelleen taiteltujen kassien sijasta. Muussa tapauksessa voit ottaa käyttöön vanhan kansiolajittelijan, joka on pölyttynyt kotitoimistossasi.

4. Sisällytä pussit kansiolaatikkoon

Kansiolajittelijoista puheen ollen, pystysuoraa seinälle kiinnitettyä laatikkoa voi käyttää myös uudelleenkäytettäville kasseille. Sen leveydestä riippuen jotkin pussit on vain litistettävä, ei niinkään taitettava kokonaan, jotta ne mahtuvat sisään. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten kiireisille perheille. Kiinnitä arkistolaatikko sinne, missä se muistuttaa sinua ottamaan kassit mukaan ostosseikkailuihin.

5. Ripusta laukut lähelle sisäänkäyntiä.

Tarvitset vain muutaman uudelleenkäytettävän kassin käsillä Omista koukku eteiseen, vaatekaappiin tai lokahuoneeseen niiden ripustamista varten. Tämä on hyvä vaihtoehto kantokasseille, jotka eivät taitu hyvin, kuten verkkokasseille, jotka on tehty verkkoverkosta. Tämä näkyvä tapa säilyttää uudelleenkäytettäviä kasseja vähentää todennäköisyyttä, että ne unohtuvat, kun poistut talosta.

6. Käytä S-koukkuja hyllyissä

Jos tulet taloon ja poistut talosta autotallin kautta ja siellä on hyllyjä järjestämistä varten, harkitse tätä vaivatonta ideaa. Käytä edullisia S-koukkuja laukkujen ripustamiseen hyllyn sivusta. Tai jos haluat todella hillitä sotkua, käytä ensimmäistä menetelmää luomalla pussit pusseista ja ripusta sitten suuri täytetty pussi. Kun olet nousemassa autoon, nappaa koko kassi koukusta tai vain muutama tarvitsemasi. Tämä toimii hyvin myös isommille eristetyille pusseille, jotta ne eivät vie liikaa tilaa talon sisällä.

7. Laukut autossa

Lopuksi voit pitää uudelleenkäytettäviä ruokakasseja autossasi pysyvästi. Luo kasseista pussi ja ripusta se matkustajan istuimen selkänojassa olevan koukun päälle. Voit myös ostaa kuulokehenkareita, jos autossasi ei ole koukkua, tai sijoittaa uudelleenkäytettävät kassit tavaratilan järjestelijään. Jos sinulla on taipumusta unohduksiin, lohduttaudu sillä, että laukut ovat aina mukanasi, kun olet matkalla kauppaan. Niin kauan kuin muistat järjestellä ne autossa sen jälkeen, kun olet purkanut uudet löytösi.