Kuinka säilyttää halloween-koristeet ensi vuoden karmeaan kauteen asti?

Ehkä enemmän kuin koskaan ennen, ihmiset tekevät kaikkensa Halloween-koristeiden suhteen. Pihanäytökset, jotka ovat täynnä kummituksia ja peikkoja, herättävät katsojissa yhtä paljon huomiota kuin juhlakauden juhlalliset valoshow’t. Riippumatta siitä, koristeletko klassisen mustan ja oranssin sävyillä sisällä ja ulkona vai esitteletkö vain kourallisen kausiluonteisia lisävarusteita, on tärkeää, että sinulla on järjestelmä Halloween-koristeiden säilyttämistä varten vuoden loppukuukausiksi.

Jos et ole vielä harkinnut varastointistrategiaa pelottaville esineillesi, nyt on paras aika aloittaa. Käytä seuraavia järjestämistemppuja, jotta halloween-koristeiden säilyttämisestä tulee herkkua.

Kuinka säilyttää halloween-koristeet ensi vuoden karmeaan kauteen asti?Anthony Masterson 1. Lajittele kategorioihin.

Aivan kuten missä tahansa kodin järjestämisprojektissa, ensimmäinen askel on vetää esiin kaikki, mitä haluat järjestellä, ja erotella esineet tyypeittäin. Tämän voi tehdä milloin tahansa ennen syksyä tai Halloweenin jälkeen ennen tavaroiden pois laittamista.

Se, minkä tyyppisiä koristeita sinulla on, vaikuttaa luokkiin, mutta esimerkiksi ryhmittely voi näyttää seuraavalta:

    Valonarut Puhallettavat patsas- ja kylttiesineet Pöydän koristeet Lasten ja aikuisten puvut Juhlatarjoukset.

Toinen vaihtoehto on lajitella Halloween-koristeet sisä- ja ulkokoristeiden tai talon huoneiden mukaan. Viime kädessä säilytysjärjestelmän on oltava järkevä sinulle tai sille, joka ottaa koristeet esiin ja laittaa ne pois joka vuosi. Kohteiden määrästä riippuen voit ehkä yhdistää useita luokkia yhteen säiliöön, tai jos olet Halloween-harrastaja, on mahdollista, että jokainen osio on tarpeeksi suuri, jotta sille voidaan osoittaa oma säiliö.

2. Valmistele halloween-koristeet säilytystä varten.

Ennen kuin varastoit mitään, tee hieman valmistelutyötä. Näin varmistat, ettet säilytä turhaa sotkua ja säilytät samalla ne asiat, jotka haluat säilyttää lähitulevaisuudessa.

Käy ensin läpi kukin luokka ja arvioi, mitä voidaan purkaa, onko se vaurioitunut, korjauskelvoton tai ovatko lapset kasvaneet ulos siitä. Muista, että jos minkä tahansa juhlapäivän koristeet ovat hyvässä kunnossa, ne voi lahjoittaa paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle. Jos tiedät, että Halloween-lahjoituksia on luvassa, tämä prosessi on parasta tehdä jo aiemmin kuin vasta kauden lopussa.

Suojaa seuraavaksi herkät tai sotkuiset esineet. Kääri posliiniset tai keraamiset figuurit kuplamuoviin ja kiinnitä ne maalarinteipillä. Käytä muovipusseja glitteröityjen esineiden säilyttämiseen, jotta ne eivät hankaudu muihin esineisiin. Jos omistat perintökaluja ja halloween-koristeet ovat hauraita, harkitse investoimista arkistopaperiin tai -laatikoihin, jotta ne pysyvät mahdollisimman turvassa.

Haasta itsesi lopuksi säästämään mahdollisimman paljon tilaa olemalla luova. Sijoita pienemmät esineet, kuten koristeelliset lepakot, johonkin suurempaan, kuten kurpitsakoriin. Käytä säilytysrullan pidikettä valonjohtoja varten. Kokoa kaikki ilmatäytteiset leikkikalut kokonaan kokoon ennen kuin yrität taittaa niitä. Imuroi pehmeät esineet, kuten puvut, pöytäliinat tai hämähäkinverkot.

3. Päätä, missä säilytät halloween-koristeita.

Ihannetapauksessa kaikki joulukoristeet olisi säilytettävä lähellä toisiaan. Useimmille ullakko, kellari tai autotalli on oikea paikka kausijuttujen säilyttämiseen. Jos asut kuitenkin pääasiassa kuumassa tai kylmässä ympäristössä, saatat haluta käyttää talon ylimääräistä makuuhuonetta, tyhjää kaappia portaiden alla tai jopa ilmastoitua varastoyksikköä, jotta halloween-koristeet eivät vahingoitu.

Jos tilanpuutteen vuoksi joudut erottelemaan kausikoristeet juhlapyhittäin, pidä ainakin mahdollisimman monet halloween-jutut yhdessä, jotta koristelu (ja varastointi) olisi mahdollisimman helppoa.

4. Sulkekaa kausitavarat laatikoihin.

Kun olet valinnut säilytyspaikan, on aika sijoittaa tavarat säiliöihin. Parhaita astioita, riippumatta siitä, minne ne menevät, ovat salvallisilla kansilla varustetut säilytysastiat, joita löydät useimmista suurista laatikkomyymälöistä. Tämä auttaa pitämään lian, pölyn, kosteuden ja tuholaiset poissa ympäri vuoden. Nämä säiliöt myös yleensä pinoutuvat päällekkäin, jolloin pystyt hyödyntämään pystytilan mahdollisimman hyvin.

Nosta säiliöt seuraavalle tasolle ja etsi oransseja tai mustia säiliöitä. Näin ne erottuvat helposti Halloweenin tunnisteena, jos säilytät niitä muiden juhlapyhien tavaroiden rinnalla.

Jos haluat ja sinulla on tilaa säilyttää alkuperäisiä laatikoita, voit vapaasti käyttää niitä uudelleen säilytykseen, vaikka yhdessä kannellisten korien kanssa. Tämä pätee erityisesti suuriin tai hauraampiin esineisiin, sillä pakkaukset on usein suunniteltu suojaamaan niitä.

5. Merkitse selvästi

Jos haluat helposti korvattavia tarroja, jotka eivät mene pieleen, merkitse säiliön pääasiallinen sisältö tarrakoneen teipillä. Pidä etiketti yleisenä sanoilla, kuten "Halloween-puvut" tai "Ulkona Halloween", toisin kuin "Haamupuvut" tai "Luurangot". Tällä tavoin, jos sinulla on tilaa lisätä uusia koristeita myöhemmin, et ole täysin sidottu siihen, mitä säiliön etiketissä lukee. Voit myös parantaa organisointia laatimalla inventaariolistan. Avaa Excel-taulukko tai Google-taulukko tietokoneella ja luo uusi välilehti alareunaan kullekin säiliölle. Merkitse välilehtien sisällä, mitä esineitä kussakin on. Muista päivittää taulukkosi joka vuosi, kun Halloween-kokoelma täydentyy tai kun hankkiudut jostakin eroon.