Kuinka paljon oven ripustaminen maksaa?

Kuinka paljon oven ripustaminen maksaa?

Oven ripustamisen kustannukset vaihtelevat huomattavasti alueesi ja ripustettavan oven tyypin mukaan.

Selvitimme kunkin kaupungin keskimääräiset ovien asennuskustannukset sekä lisäkustannukset mukavuuksista ja lisävarusteista.

Lue lisää, kun haluat murskata luvut ja selvittää, miten voit saada yli 50 % alennusta kustannuksista kätevän paikallisen vinkin avulla!

Selaa sisäovet

Uuden oven ripustaminen voi päivittää kodin ulkoasun ja tunnelman. Mutta kuinka paljon puuseppä tai puuseppä veloittaa sinua sisä- ja ulko-ovien asentamisesta Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Teimme vaikean työn ja soitimme ja lähetimme sähköpostia kirvesmiehille ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja annoimme sinulle keskimääräiset kustannukset kustakin ovityypistä alla olevassa kätevässä kartassa!

Hintoihin vaikuttavat oven tyyppi, koko, materiaali ja asennuksen monimutkaisuus.

Sisäovet

Sisäoven ripustamisen keskimääräiset kustannukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaihtelevat 30 ja 250 punnan välillä kansallisesti, tämä villi vaihteluväli ei auta sinua paljon, joten selvitimme aluekohtaiset kustannukset tarkempaa arviota varten.

Koko maan tasolla sinun pitäisi odottaa maksavasi noin 70 puntaa oven ripustamisesta.

Kuinka paljon oven ripustaminen maksaa?

Miksi kustannukset vaihtelevat niin paljon?

Muuttujilla, kuten oven koolla, materiaalilla, monimutkaisuudella ja sisätilojen sijainnilla, on merkitystä hintatarjouksen suuruuteen. On vaikea saada yhtä ainoaa lukua kullekin alueelle ja Yhdistyneelle kuningaskunnalle.

Etsi paras mahdollinen hinta, mutta varaudu maksamaan sitä enemmän, mitä lähempänä kuningasta asut!

Tekijät, joita puuseppäsi käyttää tarjouksen tekemiseen:
  • Oven materiaali: Mitä tiheämpi ja painavampi – sitä enemmän se maksaa.
  • Oven koko: Mitä suurempi ovi, sitä suurempi lasku
  • Monimutkaisuus: Jotkut ovet tarvitsevat höyläystä ja ovenkarmit saattavat vaatia säätöä, joten voit odottaa maksavasi sitä enemmän, mitä vähemmän valmiita ovet ja karmit ovat.
  • Sisätilojen sijainti: Jos ovet on asennettava yläkertaan, siitä aiheutuu lisämaksua työkalujen/materiaalien kuljettamiseen yläkertaan ja liikkumiseen liittyvästä työstä. Ahtaat tilat voivat myös tehdä asennuksesta hankalampaa, mikä voi myös nostaa kustannuksia.

Kuinka paljon oven ripustaminen maksaa?

Pyydä kirjallinen tarjous (tärkeää useiden ovien osalta).

Jos ripustat useita ovia, kustannukset voivat nousta, joten kirjallisessa tarjouksessa kerrotaan tarkat työ-, materiaali- ja maksukustannukset, joten myöhemmin ei tule yllätyksiä kesken työn tapahtuvista korotuksista, ja hinta on jo sovittu.

Tarjouksessa on eriteltävä tarkalleen, mitä töitä oven ripustamiseksi tehdään (irrotus, asennus, viimeistely).

Tarjouksessa asetetaan myös odotukset, ja siinä varmistetaan, että sinä ja urakoitsija sovitte kaikista projektin yksityiskohdista, kuten aikataulusta ja vastuualueista.

Kirjallisella tarjouksella urakoitsija on laillisesti velvollinen suorittamaan työn sovittuun hintaan, ja urakoitsija on vastuussa.

Se mahdollistaa myös vertailun, sillä kun sinulla on tarjous ovien ripustamisesta, voit tehdä ostoksia ja arvioida useita urakoitsijoita omenoiden perusteella.

Muut ovityypit

Ulko-ovet, kuten ulko- ja takaovet, maksavat yleensä huomattavasti enemmän ripustamisesta niiden koon, painon ja lisäturvaominaisuuksien vuoksi. Kustannukset voivat vaihdella 50 – 300 punnan välillä, lukuun ottamatta itse ovea.

Ulko-ovien materiaali (massiivipuu, komposiitti, PVC) voi myös vaikuttaa merkittävästi hintaan.

Useita ovia: Alennetut hinnat

Jos aiot vaihtaa useita ovia kotiisi, voit ehkä neuvotella puusepän tai puusepän kanssa irtomyyntialennuksen. Usein ammattilaiset tarjoavat alennettua hintaa jokaisesta lisäovesta ensimmäisen jälkeen. Asenna siis kaikki ovet samalla urakoitsijalla ja samaan aikaan (puuseppä voi ripustaa vain tietyn määrän ovia päivässä, lue lisää).

Kuinka saada 50 % pois ovien ripustuskustannuksista?

(ja tuet samalla paikallista kauppaa.)

Ovien asennuskustannukset voivat olla kohonneita, ja kustannukset voivat kasvaa maksujen ja palkkioiden vuoksi, mikä rasittaa budjettia.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Hankkimalla työt vähemmän tunnetuilta ja epätavanomaisilta markkinapaikoilta ja sovelluksista, joissa paikalliset puusepät ja puusepät mainostavat palvelujaan.

Selaa Facebookin, Gumtree:n, Shpockin ja Nextdoorin kaltaisia sovelluksia ja ota yhteyttä nouseviin puuseppiin, oppipoikiin/harjoittelijoihin ja ruohonjuuritason urakoitsijoihin, niin löydät usein paljon alhaisempia kustannuksia.

Ole varovainen ja varmista, että valitset hyvämaineisen urakoitsijan, jolla on positiivisia arvosteluja.

Asennat itse vai palkkaat ammattilaisen?

On selvää, että oven asentaminen itse, jos pystyt siihen, tulee halvemmaksi kuin ammattilaisen palkkaaminen. Mutta se maksaa silti aikaa.

Lisäksi, jos et ole 100-prosenttisen varma työn tekemisestä itse, kannattaa aina palkata ammattilainen tekemään työ.

Kyllä, se voi maksaa sinulle melko paljon, mutta lopputulos on täydellinen (edellyttäen, että olet tehnyt tutkimuksesi ja palkannut hyvän ammattilaisen).

Jos aiot palkata jonkun, voit aina tehdä kaikkesi saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan.

Ota kaikki huomioon

Alusta loppuun, oven ripustamisen kustannuksiin sisältyy paljon muita asioita, jotka ovat välttämättömiä, mutta joita ei ehkä ajatella heti.

Kun esimerkiksi saranat on kiinnitetty ja ovi on paikallaan, tarvitset myös kahvat asennettuina.

Varmista, että sinulle annettu hinta on hinta alusta loppuun. Haluat tietää, että sinulla on täysin toimiva ja käyttövalmis ovi, kun olet luovuttanut rahasi.

Onko sinulla vanhoja ovia, jotka on vietävä pois? Saatat huomata, että tästäkin peritään maksu.

Jos olet valmis asentamaan uudet ovet, tutustu postaukseemme oikean oven valitsemisesta kotiisi.