Kuinka juhlia Sweetest Day -päivää tänä lokakuussa rakkaittenne kanssa?

Lokakuusta on tullut synonyymi kaikelle karmivalle, mutta tässä kuussa on luvassa makea yllätys – eikä kyse ole vain Halloween-karkista. Merkitse kalenteriisi Sweetest Day, jota vietetään tekemällä satunnaisia ystävällisiä tekoja perheelle, ystäville ja jopa tuntemattomille. Sweetest Dayn loi Herbert Birch Kingston ClevelJaissa Ohiossa joskus vuoden 1921 tienoilla. Karkkityöläinen halusi luoda juhlapäivän, joka oli omistettu ilon levittämiselle ihmisille, jotka jäivät yhteiskunnassa huomiotta. Kingston otti tehtäväkseen levittää iloa paikallisille orvoille, koteihinsa sidotuille ihmisille ja vanhuksille antamalla heille herkkuja. Kun juhlapäivä kehittyi, yhä useammat ihmiset osallistuivat siihen.

Nykyään juhlapäivää vietetään pääasiassa keskilännessä. Sweetest Day on edelleen suosituin synnyinmaassaan Ohiossa. Mutta yllättäen Teksas, Florida ja Kalifornia ovat kymmenen suurimman osavaltion joukossa juhlapäivään liittyvän myynnin osalta. Ajan myötä tavat osallistua Sweetest Dayn viettoon ovat muuttuneet, ja siitä on tullut samanlainen kuin ystävänpäivä, mutta paljon vähemmän painostava.

Kuinka juhlia Sweetest Day -päivää tänä lokakuussa rakkaittenne kanssa?FluxFactory/Getty Images Milloin on Sweetest Day?

Sweetest Day osuu aina lokakuun kolmanteen lauantaihin. Tänä vuonna juhlitaan juhlapäivää 100 vuotta 16. lokakuuta – täydellistä ennen Halloweenia tapahtuvaan sokerihumuun.

Miten Sweetest Dayta juhlitaan?

Karkkien antaminen, sydämelliset viestit tai pienten ystävällisten tekojen tekeminen muille ovat tyypillisiä tapoja, joilla Sweetest Dayta vietetään, mutta ne eivät todellakaan ole ainoita tapoja juhlia. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit osoittaa, kuinka paljon välität elämäsi ihmisistä.

Merkityksellinen toisesi

Niinkin yksinkertainen teko kuin jonkin asian yliviivaaminen kulta-asiakaslistalta, treffeille meneminen, hyvän illallisen valmistaminen, pienen lahjan ostaminen tai hänen suosikkijälkiruokansa jakaminen voi tehdä tärkeän kumppanisi päivästä iloisemman. Jos päätät hankkia kortin, olet onnekas – 80 prosenttia Hallmarkin Sweetest Day -korteista kertoo rakkaudesta tai romantiikasta.

Ystäväsi ja perheesi

Tee suunnitelma ja vietä aikaa lempiväriesi kanssa. Juttelette sitten leivonnaisten äärellä, menette syömään ja juomaan, shoppailemaan, viettämään virtuaalista peli-iltaa tai katsomaan elokuvaa – mahdollisuuksia on loputtomasti.

Lapsesi

Luo erityisen sokerinen Sweetest Day viettämällä aikaa keittiössä tekemällä herkkuja yhdessä. Lapsesi rakastavat laatuaikaa and Herkullisista jälkiruoista. Jos aika on tiukilla, nopea jäätelölenkki voi olla täydellinen vaihtoehto.

Tehdä jonkun muun päivä kauniiksi

Jos haluat juhlistaa Sweetest Dayta niin kuin se on tarkoitettu, pienellä myötätunnon osoituksella on suuri vaikutus. Vanhuksen auttaminen lehtien haravoinnissa, kahvittelut jonkun vähän yksinäiseltä tuntuvan henkilön kanssa, lahjoitukset paikalliselle ruokakodille tai makeiden herkkujen jakaminen lähimmäisillesi ovat kaikki helppoja tapoja tehdä jonkun päivästä hieman valoisampi.