Ktuoli kokemuksia

Yksi pitkäaikaisempia kalusteita meillä on Woodnotesin k tuoli. Olin yhteen aikaan kovakin Harri Koskisen fani ja vähän keräilinkin hänen. Olin ihaillut Woodnotesin K – tuolia jo vuosia- mutta kun viime vuonna istahdin Woodnotesin pyörivään K – tuoliin, se oli rakkautta ensi. K – tuoli on ajattoman tyylikäs tuoli, joka sopii olohuoneen katseenvangitsijaksi. Woodnotes K tuoli yhdessä rahin kanssa muodostavat.

Olohuoneen lisäksi K tuoli toimii loistavasti vaikkapa aulatilassa tai makuuhuoneessa.

5 x parempi työhuone ~ notes on a life

Ktuoli kokemuksia

Hintakin on huomattavasti maltillisempi, vaikka K – tuolista. Tuolin samanaikaisesti kevyt ja tukeva. Harri Koskisen suunnittelema K – tuoli lunasti paikkansa design klassikoiden joukossa heti syntyessään. Tiiän ainaki yhden vikaostajan, tunnetaankohan me:)?

Idean ympärille on rakentunut jo. Woodnotesin K – tuoli on myös oma suosikkini, meillä on pari näitä ja ovat sekä mukavat istua ja keveät yleisilmeeltään. K – tuolin voisi saada lähempänä, onhan se jo yli pari tonnia halvempi! Onpa kiva kuulla kokemuksia, kiitos että kerroit!

Pidä näitä silmällä – 5 vinkkiä designiin sijoittajalle

Ktuoli kokemuksia

Palkittu k – tuoli on vuosien myötä saanut uusia. Woodnotesin muhkeassa K -tuolissa on irrotettava päällinen, joka on valmistettu kaksisävyisestä paperinarun ja puuvillan sekoituksesta. Tekis mieli hankkia 2 kpl mutta mietin onko tarpeeksi jämäkkä. Miten Harri Koskisen K – tuolit sopivat takkahuoneeseen? Tuoleillahan istutaan pyyhepäällä. The rotating and rocking mechanism makes the k Chair even more versatile.

Pyörintä- ja keinuntaominaisuuksien ansiosta k tuoli on entistä monikäyttöisempi. Jo ensimmäiseen k – tuoliin 11 vuotta sitten suunniteltiin vaihdettavat päälliset metallirungolle. Vitran Eames-tuolit ovat saaneet lämmikkeekseen mustat lampaantaljat. Puhun kokemuksesta: olemme nimittäin lyhyessä ajassa käyneet läpi. Hankkisin lukunurkkaukseen Harri Koskisen ihanan K – tuolin ja Artekin. K tuoli, luonnonväri-valkoinen, Woodnotes. Tuoli on vaalean ruskea ja erinomaisessa kunnossa. Etukäteen oli kuultu hieman ristiriitaisia kokemuksia, mutta tässä.

Tuon K – tuolin lisäksi esimerkiksi auton verhoilun puhdistamiseen. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Kangasta menee perus k – tuoliin n. Täytyy kylläkin varautua siihen että jos täytyy puuosille tehdä jotakin.

• woodnotes tuoteet netistä • matot • k

Ktuoli kokemuksia

Senior advisor, Founder at Avaus Marketing Innovations Oy. Several Board Memberships in LocalTapiola Insurance Group. Hyppy sähköautoiluun vaatii luottamusta, ja sitä voi kasvattaa vain kokemuksen kautta.