Kopo laatan korjaus

Alustastaan irti olevien lattia- ja seinälaattojen ( kopo – laattojen ) kiinnitykseen on kehitetty uudenlainen menetelmä, joka on nopea siisti ja edullinen. Betoni- ja tiilirakenteiden korjaus sekä haitta-aineiden kapselointi. Tällä menetelmällä saadaan alustastaan irronneet kopo – laatat kiinnitettyä. Betonilattia on kuiva tai siinä on kosteutta.

Korjauksessa käytetään injektointi- epoksia jonka.

Kylpyhuoneen kunnostus vaatii osaamista

Kopo laatan korjaus

Mikähän olisi kätevin tapa kiinnittää yksitäisiä " kopo " – laattoja? Meinaan, että joku liima joka kuivuisi nopeammin kuibn normaali laattalaasti. Vaaka- ja pystyrakenteissa olevien halkeamien korjaus injektointiepoksilla. Monesti viimeisenä ja lähimpänä kynnystä olevat laatat ovat juuri näitä. Jos taloyhtiön korjaus ei ostajalle kelpaa, niin ostaja korjannee. Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys.

Olemme kehittäneet uuden menetelmän alustastaan.

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten

Kopo laatan korjaus

Seinässä oleva kopolaatta voi tippua paikaltaa yllättäen ja lattiassa oleva irronnut laatta taas halkeaa helposti. Molemmissa tapauksissa korjaustyö muuttuu. Katso paljonko maksaa kopolaatan korjaus. Kylpyhuoneen lattialaatan kopolaattojen kiinnitys. Kilpailuta palvelua kopolaatan korjaus tarjoavat yritykset. Irronneiden laattojen eli kopolaattojen korjaamisella tarkoitetaan yleensä laatan kiinnittämistä takaisin lattiapohjaan. Kopolaattoja eli taustastaan irti olevia laattoja on mahdollista kiinnittää.

Laattojen kiinnittämisessä käytämme Epoksi BI injektointiepoksia ja ruiskua epoksin. Kun koko laatta on hakattu pois, poistetaan myös sauma. Tällaisessa pienessä korjaustyössä kiinnityslaastia ei levitetä seinään vaan. Kopiseva laatta eli " kopo " voi tarkoittaa myös sitä, että vesieriste on irti alustastaan. Korjaustyö vaatii aina kohteeseen tutustumisen, samalla käynnillä voidaan tehdä työsuunnitelma. Myyjän toimesta laatat irroittanut korjausmies todistaa saman lausunnollaan.

Itselleni tuli mieleen että jos pamauttelisi kumivasaralla laattojen nurkkiin. Kopo on onomatopoeettinen ilmaisu laatoista, jotka irtoilevat esim.

Betonirakenteiden halkeamien injektointi

Kopo laatan korjaus

Tällaisia kopo – laattoja muodostuu, kun betonilattian ja laatan välissä. Kopo – laatat ovat alustastaan irti olevia laattoja. Hallitsemme eittiöiden ja kylpyhuoneiden sekä lattioiden laatoitukset. Märkätilojen eristämiseen meillä on virallinen VTT -sertifikaatti. Maksaako tämän korjauksen yhtiö vai me? Periaatteessa osakas kun vastaa pintamateriaaleista, mutta kun alunalkaenkin rakenteissa on ns. Irronneen laatan korjaus on syytä tehdä toisin menetelmin, jos injektointiainetta.

Myyjän ehdottama korjaus on aika lähellä totuutta, siitäkin sinä olet tod. Wagnerin mukaan korjaukset epäonnistuvat tai laiminlyödään. Lattialaatan kiinnityksen voi tarkastaa niin sanotulla kopo -testillä. Kiinteistöliiton mukaan taloyhtiön kannattaa ryhtyä korjaustoimenpiteisiin jo silloin, kun yhtiössä tiedetään kylpyhuoneiden käyttöiän olevan. Asuntojen märkätilojen korjaus RT Seinät ja lattiat – Levytys tehdään. Laatoituksen injektointikorjaus – Kopo laatoitus, joka ei ole kaareutunut irti. Laatoitus irti alustastaan ( kopo – laatat eli ilmataskut).

Tee remontti kokonaisvaltaisesti, ei osakorjauksia.