Kookosrasva karkit

Käyttäessäsi suklaata kaakaon sijaan, lisää suklaa kookosrasvan kanssa samaan. Tiedätkö, voisko kookosrasvaa korvata jollain muulla rasvalla? Tryffelit 2 munaa3 dl sokeria1 dl kaakaojauhetta300 g kookosrasvaa2 tl vaniljasokeria Sulata ja jäähdytä kookosrasva. Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä.

Siivilöi sekaan tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi.

Kookosrasvan korvaaminen riisisuklaakarkeissa

Kookosrasva karkit

Jos paljon karkkeja popsii ei voi kuitenkaan välttyä lihomiselta, joten kohtuus. Paloittele suklaa ja viipaloi kookosrasva tai kaakaovoi. Teitkö joskus lapsena riisimurokarkkeja, joihin tuli kaakaojauhetta ja kookosrasvaa? Riisisuklaat olivat aikoinaan suosittuja herkkuja, eikä ihme. Joulu on ihanaa aikaa kaikille makeisista pitäville.

Tee itse herkulliset toffeet ja muut joulunamit.

Jääsuklaa – katso resepti!

Kookosrasva karkit

Sulata suklaa ja kookosrasva erikseen ja jäähdytä niitä hetken aikaa. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Sekoita, kunnes suklaa ja kookosrasva ovat sulaneet ja massa on tasaista. Anna jäähtyä hetki ja paina jokaiseen jääsuklaaseen karkki koristeeksi. Sihtaa joukkoon kaakaojauhe, tomusokeri ja vaniljasokeri. Klassinen ja retro-ohje on sellainen, mihin tulee kookosrasvaa, tomusokeria, kaakaojauhetta ja riisimuroja. En tiedä muuten ketään, kuka ei. Todella vähähiilarista sukltaata tai oikeammin tryffeleitä olen tehnyt kookosrasvasta.

Siihen tulee vain vähän toomusokeria, joten hiilareita ei. Nostalgiset riisisuklaat vievät aikamatkalle parin vuosikymmenen taakse. Päivitä resepti tähän päivään käyttämällä Fazerin Sininen -tummaa suklaata. Yleensä riisisuklaakarkit tehdään kookosrasvaan, koska sen maku on neutraali ja kookosrasva kovettuu todella kovaksi. Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton herkku, gluteeniton riisimuro, gluteenittomat karkit. Leikkaa jäähtyvä massa pienempiin osiin ja pyöräyttele karkeiksi.

Lisää kookosrasva -suklaaseos koko ajan voimakkaasti vatkaten.

Gluteeniton riisisuklaa on helppo valmistaa!

Kookosrasva karkit

Pirkka kaakaojauhetta (tummaa). Kaakaota, riisimurokarkkeja ja kookosrasvaa sisältävät riisimurokarkit ovat. Uudenvuoden juhlissa nämä karkit katoavat taatusti hetkessä parempiin suihin. Meillä on ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin, hintatakuu. Paisko kaikki ainekset kulhoon ja lopuksi (sulatettu) kookosrasva. Karkit pitäisi varmaan ainakin kääriä vaikka sellofaaniin tms.

Piparmintun makuinen jääsuklaa.