Kontti vuokraus turku

Vuokrakontti on helppo ratkaisu lisätilan saamiseksi. Varastossamme on erikokoisia varastokontteja, merikontteja sekä kylmäkontteja. Varastokontissa on valaistus ja vikavirtasuojattu pieni jakokeskus. Konttien ostaminen tai vuokraaminen onnistuu kauttamme vaivattomasti. Merikontit, varastokontit, käytetyt kontit, myyntikontit, vuokrakontit. Cityvarasto vuokraa kontteja Helsingin Herttoniemessä, Keravalla, Lahdessa, Turun Pitkämäessä ja Mälikkälässä sekä Oulun Ruskossa. Myynti ja vuokraus (Venäjä, Kazakstan), laskutus. Vuokra – tai ostotarjous 60 sekunnissa sähköpostiisi.

Päiväksi tai vuosiksi Valinta on sinun. Valitse alta mitä haluat ja vastaa. Tarjolla yli 200 konttivaihtoehtoa ja konttimallia. Konttihaku auttaa löytämään sopivan. Kontti on helppo lukita ja ne ovat turvallisia säilytyspaikkoja. Vantaan Variston, Keravan, Lahden, Oulun ja nyt myös Turun toimipisteissä. Osta, myy tai vuokraa käytetyt kontit edullisesti.

Nettikoneesta löydät 82 ilmoitusta kohteesta kontit. Meiltä voit vuokrata kontin, mikäli käyttötarpeesi on väliaikainen. Kontti on ylivertainen, kun etsit kuljetus-, säilytys- ja varastointiratkaisua. Uusien ja käytettyjen konttien myynti, vuokraus, varustelu ja kuljetukset. Palvelustamme löydät 17 ilmoitusta kategoriasta Kontit, parakit ja työmaatilat. Vuokraa Kontit, parakit ja työmaatilat alueelta Turku kätevästi Nettivuokrauksesta. Sivustollamme 5 ilmoitusta kohteesta Kontit, parakit ja työmaatilat.

Alla olevasta hausta löydät palvelussamme mukana olevat vuokraamot, jotka tarjoavat Kontit vuokralle alueella Turku. Turun Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön. Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Tarvitsetko työmaakonttia tai vaihtolavaa? Meiltä saat vuokrattua roskalavat, lämpimät työmaaparakit sekä kevyet varastokontit Turun läheltä Kaarinasta.

Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan merikontit. Muu merkki 40DC Merikontti 12m. Turku › Turun Hydrauliikka-asennus OyLiike. Käytöstä poistettu kontti on lähes loputtomasti muunneltava tila.

Finncontainers on erikoistunut konttien myyntiin ja vuokraukseen. Konttien myynti, vuokraus ja varustelu ammattitaidolla. Konttisatamamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kotkassa ja Raumalla. Työponttonien vuokrausta Turun satamassa. Intlog myy, vuokraa ja huoltaa siirrettävät tilat, moduulit ja kontit saniteetti, wc-, varasto-, ja väistötiloiksi.

QuickSpace tila käyttökuntoon 5 minuutissa! Vuokraa meiltä aina oikeat koneet, tilat, telineet ja sääsuojat sekä työmaapalvelut! Vuokraa edullisesti Hermetel kylmä- tai pakastekontti. Siirtolava-alustansa ansiosta kontti on helppo kuljettaa sinne missä on tilapäistä kylmätilatarvetta.

Turun kaupunki lainaa ja vuokraa erilaisia välineitä liikuntaan ja retkeilyyn. Fendarin Retkipaja lainaa retkeilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä.