Koneistamo uusimaa

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Tervetuloa Internetsivuillemme! Tarjoamme ammattitaitoisia koneistuspalveluita vuosien kokemuksella. Pyörähdyskappaleina valmistamme muun muassa pronssilaakereita, kuula- ja. Helsingin Malmilla toimiva Amak Oy on vaativaan alihankintakoneistukseen erikoistunut yritys. Konekantamme koostuu pääsääntöisesti CNC sorveista ja.

Silmet Oy on Tuusulassa toimiva koneistamo. Tarjoamme koneistettuja tuotteita kone- ja laitevalmistajille. Teemme sekä helpommin toteutettavia että erittäin. Isot sarjat, pienet sarjat, yksittäiskappaleet. Tutustu laajaan osaamiseemme sivuilla ja. CNCenter Oy:n Helsingin toimipisteessä valmistetaan mekatronisia järjestelmiä ja hienomekaanisia osia, joita käytetään hammasröntgeneissä.

Muista erikoispalveluista olemme myös pitäneet kiinni, kuten. Hellmanin Konepaja Oy on erikoistunut alihankintayhteistyöhön. Toimimme vientiteollisuuden alihankintaketjuissa vaativien keskiraskaiden. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta koneistus uusimaa. Mäntsälän Aaltosen koneistamolla homma toimii.

Siellä teetän moottorikoneistukset. Vanhan nelostien varrella, vihreä kaarihalli noin 300m. Syöpyneen akselin täyttö ja koneistus 26. S75 Sylinteriputken olakkeen koneistus, 52,00 €. Pesäkkeen koneistus ( aarporaus), 59,00 €. Koneistamot pääkaupunkiseudulla 28. Yrityksen koneistusosaaminen ja konekanta luovat. Missä vaiheessa rupean soittelemaan koneistamoja läpi, josko muilla olisi aikaa tehdä hommat? Päämääränämme on tyytyväinen asiakas Sitoudumme kehittämään koneistamomme toimintaa asiakkaan tarpeet huomioiden. Moottorikorjaamoiden Yhdistys Ry on moottorikorjaamo- ja koneistusalan edunvalvontajärjestö, joka toimii alan yritystoiminnan yleisten.

Sylinterien hionta tunnetaan ehkä paremmin käsitteellä sylinterien poraus. Sylinterin hionta on tarpeellista, kun moottorilohkon ja männän. Asiakkaamme on koneistamo, mikä tekee monenlaisia. Katso tästä myytävät pienyritykset ja ota rohkeasti yhteyttä. Ammattitaitoista koneistuspalvelua. Toimintamme jakautuu moottorikoneistukseen ja konepajakoneistukseen. Ilmoittaja on myynyt 31 kohdetta Huutokaupat. GT-Motor Oy on toinen liikkeemme, joka sijaitsee Helsingissä, Pitäjämäen teollisuusalueella.

Täällä teemme kaikkia moottorikoneistuksia, mutta lisäksi myös. Hae Cnc operatör työpaikasta alueella Uusimaa. Asiakasyrityksemme on teollisuuden alihankintaan keskittynyt koneistamo, jonka keskeisintä osaamista ovat. Tuli ostettua viikko sitten Fiat Brava 1. V 182A3 – moottori 50 eurolla, johon oli tehty sylinterikansiremppa jonkin aikaa sitten. Kaikki levytyöt saman katon alta: laserleikkaus, vesileikkaus, CNC- koneistus, CNC-särmäys, hitsaus. Myös kokoonpanotyöt ja pintakäsittely.

Sisältö-haun tulokset hakutermillä KONEISTUS ESPOO. Olet oikeassa paikassa, sillä tältä sivulta löydät koneistus liittyviä sivustoja. Katso kaikki avoimet työpaikat haulle Insinööri, Uusimaa.