Kolmoispylväs

Ja vastaavasti sitten kolme pylvästä samaan silmukkaan. Minä ymmärrän kyllä asian toisin: ykköspylvässä tulee yksi. Kaksoispylväs kierrä lanka kaksi kertaa. Sitten kaksi kolmoispylvästä seuraavaan ketjusilmukkaan (kahdeksanteen).

Yksi kolmoispylväs seuraavaan ketjusilmukkaan (yhdeksänteen). Lopputuloksena pitäisi olla 40 pylvästä.

Kertomus helsingin kaupungin

Tässä DROPS videossa näytämme miten virkkaat 6 kolmoispylvään palmikon piirroksen mukaisesti. Virkkaa 3 ketjusilmukkaa seuraavan. Olen seurustellut muutaman kuukauden miesystäväni kanssa ja häbellä on entisen vaimonsa kanssa yksi. Haluan vaan levittää tätä ilosanomaa. Lopetin siis energiajuomien ja limujen.

Olimme yhdessä melkein 7 vuotta, ja hänen jättämisensä oli todella vaikeaa. Liitä lehmuksenvihreä lanka ps:lla aloitusketjun. Kohopylväs takakautta – back post double crochet.

Virkattuja kukkia ja vihanneksia

Näiden lisäksi käytetään useita muita silmukoita. Piilosilmukka = ps (Viivin virkkausnetti). Kolmoispylväs = 3-p (Video: DROPS design). Lyhenteet krs=kerros, kjs=ketjusilmukka, ps=piilosilmukka, ks=kiinteäsilmukka, pp=puolipylväs, p=pylväs, kp=kaksoispylväs, 3-p= kolmoispylväs Lemmikki Koko. KT kohovirkkaus silmukan takakautta ps piilosilmukka pp3 kolmoispylväs. KE kohovirkkaus silmukan etukautta ks kiinteä silmukka.

Tee sormen ympärille lankalenkki eli taikarengas. Aloita virkkaus valkoisella langalla. Luo 5 kjs ja yhdistä renkaaksi yhdellä ps:lla. IIIp = kolmoispylväs (3 langankiertoa koukulle). BLO (back loop only) = virkataan silmukan takareunaan.

Nämä kun sain mieleeni muistuteltua, niin sitten piti löytää. Malli vaikutti kivalta ja mulla oli Novitan 7veljestä lankaa kivasti ylimääräisenä. Virkkasin punaisella langalla 6kjs, virkkaa 3 kolmoispylvästä ensimäiseen kjs. Tässä on valmiina ensimmäinen. Kiristä rengas umpeen vetämällä.

En millään muistanut, mikä on kolmoispylväs!

Virkkaa lapsen leikkeihin suloisia leivoksia

Muuten huivi oli kevyt ja nopea työstää, juuri sopiva ruuhkajunakäsityö. Näin muodostuu kuusi terälehteä. Ripustukseen tein kerroksen johon tuli kolme kolmoispylvästä ja väliin kaksi ketjusilmukkaa, seuraava kerros tavallisia pylväitä ja yläreunaan vielä kiinteitä. Virkattu kukka, sisältää ohjeen.

Handmade by Calista: TUTORIAL OF. Yhtä hyvin se olisi voinut olla kaksoispylväs eikä kolmoispylväs. Ja arvatkaa huomasinko sen heti, enkä vasta sitten kun oli virkkaamassa. Katso ohjetta uudestaan ja huomaa että kp ei tarkoita kolmoispylvästä, vaan kaksoispylvästä. Sulje kerros 1 piilosilmukalla (ps) kerroksen 1. Viimeinen kerros on tehty virkkaamalla kerros kolmoispylväitä.

Nyörin virkkasin i-cord tekniikalla. Siitä hyvä video löytyy täältä. Tätä oli hauska kokeilla, ainakin sai tarpeeksi tehdä kolmoispylväitä. Katkaise lanka – katkesta lõng.