Kokoustilat hämeenlinna

Parhaat hinnat, varaa helposti. Suomen suurin kokous -, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto – Venuu. Vertaile hintoja ja varaa kokoustilat paikassa Hameenlinna. Helppo lähettää kokouskysely, markkinoiden nopein. Täydellisyyttä ei voi saavuttaa – siihen me kuitenkin kaikin keinoin pyrimme!

Kabineteissamme järjestät erilaisia kokous – ja juhlatilaisuuksia. Pöytäjärjestys on muokattavissa tarpeidenne mukaan. Kokouskabinettiin mahtuu kerrallaan max. Ikkunallinen kokoustila hotellin toisessa kerroksessa. Holvin sijainti kokousaulan päässä tarjoaa täydelliset. KOKOUSTILAT INNOPARK, VANKANLÄHDE 7. Varaa ja vietä onnistunut tilaisuus. Reaaliaikaiset hinnat ja varaustilateet. Varauksen voit tehdä suoraan netissä.

Meiltä löydät tilat kaupungin parhailta paikoilta sekä Aulangon. Hotelli Vanajanlinna tarjoaa upeat puitteet järjestää onnistunut tapahtuma tai kokous. Vanajanlinnassa on upeat kokoustilat onnistuneeseen tilaisuuteen isoille ja pienille ryhmille. Monipuoliset juhlatilat erilaisiin tilaisuuksiin. Ryhmä on saanut ennakkoon ohjeet Tilan emännältä saapua suoraan kokoustilaan, Karhulaan tai Punaiseen tupaan. Useista ABC-liikennemyymälöistä löytyy kokoustila, jossa voi järjestää palaverin edulliseen hintaan. Tiloja on sekä pienemmille että isommille kokouksille.

Yhteyshenkilöt: Ritva Nummenpää ritva. Wetterhoffin talo vuokraa Wanhaa Kutomoa kokouksiin ja tapahtumiin. Voit hakea P-K:n kokoustiloja kunnan, henkilömäärän sekä kokouspaikan mukaan. Lisäksi käytössä on tarkennettu haku, jolla voit hakea tiloja myös mm. Puolipäiväkokous sisältää kokoustilan, kokoustekniikan, aamukahvituksen suolaisen kera.

Kaksi linnan pientä kokoustilaa, 20 paikkaa. Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme taata parhaimman käyttökokemuksen. Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot. Hämeenlinnan kirjaston kokous – ja esiintymistilat. Käytössäsi on nykyaikainen tekniikka ja silmiä hivelee näköala yli.

SaunaOnline on täysin uudenlainen sauna- ja kokoustilojen varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja voit varata tilan kokousta. AkCxf2 Tarjouspyyntö lähtee liikkeelle täältä:. Finn-Medin alueen kokous – ja koulutustiloissa sekä auditorioissa riittää tilaa suuremmallekin henkilömäärälle. Tutustu kokous – ja koulutustiloihimme sekä. Kaupungin käytössä olevissa rakennuksissa on erikokoisia kokoustiloja, joita voi varata kokousten ja tilaisuuksien järjestämistä varten. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pienemmät 20 m² kokoushuoneet sijaitsevat kaikki Kokoustilakäytävällä (D-halli, 2 krs.). Hotelli upeassa niemessä keskellä Hämettä – aktiivinen kokous – ja lomahotelli. Kaikille avoin kansalaistoiminnan keskus.

Esteetön sisäänkäynti Kirjastokadun puolelta. Cumulus Resort Aulanko tarjoaa helposti muunneltavat kokoustilat. Meillä on 16 tilaa 10–800 hengelle ja 23 ryhmätyötilaa. Välineistö on kaikissa tiloissa. Nykyaikaiset kokoustilat järvimaiseman rauhassa. Kunnanvirastotalon kokoustilat, puh. Haluatko pitää kokouksen, info-tilaisuuden tai muun tapahtuman innostavassa ympäristössä?

Crazy Townin kokous – ja tapahtumatilat taipuvat mukavasti.