Koiraverkko pihalle

Aitaverkko rajaa pihan ilmavasti. Verkkoaita ja metalliverkko sopivat myös eläinaitauksiin. Tutustu ja tilaa aitaverkot ja tarvikkeet netistä! Runsas valikoima erilaisia ratkaisuja pihan aitaamiseen.

Kotitalon pihaan pääsee helposti eläimiä varsinkin taajama-alueella. Hong Kongista löydät aitarullat, aitatolpat ja suojaverkot.

Aita koko tontin ympärille

Koiraverkko pihalle

Toimitukset helposti Matkahuollolla tai isommat erät Kiitolinjalla suoraan pihaan. Tilaa KOIRAVERKKO 1,8X20M 2,5MM VER001 tänään edullisesti hintaan 65. Teräsverkko, Koira verkko, aitaverkko, Muu rakentaminen ja remontointi. Alaspäin tihenevä turvallinen galvanoitu koiraverkko. Kätevä laite pieneen pihaan – tavaratalohurrikaani. Millaiseen aitaan olette itse päätyneet, kun olette aidanneet pihanne koiran takia?

Itse olen ajatellut verkkoaitaa.

Saksanseisojan pitelevä aita?

Koiraverkko pihalle

Mistä saisi edullisesti tukevaa. Etusivu Piha ja puutarha PIHANHOITO JA SUOJAUS Suojaverkot Koiraverkko. AB Polar » Kaikki AB Polar -tuotteet. Aitasin tällä ison piha -alueen koiranpennun tilapäistarhaksi. Ei tarvitse vahtia, että pentu juoksee tielle. Lemminkin rotu: Harmaa norjanhirvikoira. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 119,00 €. Meki meinattiin ensin ostaa sitä ihan oikeeta koiraverkkoa mut soli niin kallista.

Muualla pihassa aita jää istutusten taakse ja joko siihen on niin tottunut jo tai. Valitse valikosta "Oma Motonet" ja näet tuotteiden saatavuudet. Kestävä hitsattu rakenne, lankavahvuus Ø2,5 mm, lanka sinkattu ennen hitsausta. Hitsattu koiraverkko 1,95m Koiraverkko on kuumasinkitystä teräksestä hitsattu verkko. Purku asiakkaan pihassa asiakkaan välineillä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun jos tarvitset nosturiautopurun.

Sivustollamme käytetään evästeitä sivujen selaamisen helpottamiseksi. Käyttäessäsi sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.

Aitaverkko ja tarvikkeet netistä

Koiraverkko pihalle

Koiraverkko – kuumasinkittyä lankaa- lankavahvuus 2,5 mm- korkeus 1,8 m- pituus 20 m- silmäkoko kasvaa verkon alareunasta. Nyt susi tuli rohkeasti keskelle pihaa. Tarhaan mennyt koira menetti jonkin verran karvaansa, ja sudesta jäi koiraverkkoon karvoitusta. Koiratarhan verkon kiinnitys kannattaa tehdä huolellisesti, jotta koirat eivät pääse karkuteille.

Helpoimmalle tuntuva tee-se-itse kiinnitys koiratarhan verkolle. Verkoksi valitsimme pitkällisen harkinnan jälkeen Multifort kuumasinkityn koiraverkon, joka on varmasti kestävä ratkaisu verrattuna perinteisiin. Vastosta saa nyt myös kyllästettyä puutolppaa. Eläinverkkoja eri korkeuksilla ja malleina. Verkkoaita sopii niin erilaisiin aitauksiin kuin modernille pihalle. Kuvissa näkyy sudesta pahasti turpaansa saanut koira. Tämä koira oli häkissä talon pihassa. Häkki on koiraverkosta tehty, muttei riittävä.

Meillä on 1,3 m korkea säleaita, ja osassa pihaa 1,50 m koiraverkko. Vanhempi koira ei hyppää säleaidan yli, koska on enemmän semmoinen.