Kivituhka 08

Tummaharmaa kivituhka soveltuu hyvin myös esimerkiksi. Sopii täydellisesti pihapoluille, pihan pintamateriaaliksi tai laattojen alle. Punainen hieno graniittikalliomurske pihojen, ajo-ja kulkuteiden ja parkkialueiden pinnoittamiseen sekä nurmikoiden reunustamiseen. Murske 0-8 mm tiivistyy kovaksi eikä läpäise vettä jotenka.

Käyttökohteita ovat pihatiet ja polkujen pintakerrokset.

Valitse oikea kiviaines aina käyttötarkoituksen mukaan

Kivituhka 08

Voidaan käyttää myös pihakivien asennuksessa. Kalliomurska, 0-8 mm koko 1 tonni = n. Iskunvaimentava turvahiekka on märkäseulottua. Kivituhka on murskattua kallioainesta. Pihalaatoituksen alle tasaushiekaksi soveltuu parhaiten esim.

Yleistäyttöihin kerrosvahvuus alle 300 mm. Pihateiden ja pihojen pintaan, pihalaattojen asennukseen.

Kiviainestarjousten tarjousvertailu 8

Kivituhka 08

Soramurske (SrM) on kiviainesta, joka on valmistettu murskaamalla. Käytetään tyypillisesti pihojen ja käytävien pintamurskeena. Soveltuu erityisesti erilaisten kivien asentamiseen esim. Soranottoalueiltamme jalostamme monenlaisia lajikkeita, hiekkoja, soria ja sepeleitä. Asennushiekka, 0-8 mm, 0-8 mm, 0-8 mm, -, Säkin paino n. Hienoaineksen ansiosta siitä saa tiivistettyä tasaisen ja kestävän. Käytävälaattojen alle tasauskerros (viimeinen kerros). Tiivistetty kivituhkakerros soveltuu hyvin pihan tai kulkuteiden päällysteeksi. Kivistä murskattua kiviainesta.

Soveltuu käytettäväksi käytävien pinnaksi, pihakiveyksissä asennushiekkana tai. Salaoja- ja hiekoitushiekka 0-8. Pihat (pintaukset, polut), raviradat, hevostarhat, pihakivien. Käyttökohde: teiden ja pihojen pintamateriaali.

Mursketta käytetään myös erilaisissa. Me laitettiin pikku alueelle sisääntulon lähelle viime kesänä kivituhkaa ja täytyy. Kunnon pihakate pitää olla karkemmasta murskeesta, esim 0-8 mm tai jopa.

Viheraarni punertava kivituhka 0

Seulotut sorat 0 – 8 mm 2 – 16 mm (salaoja 1) 0 – 16 mm (salaoja 2). Harmaa murske on kalliosta murskattua kiveä, jota voidaan käyttää pihoille, teille ja rakentamiseen. Ton 8-16 sepelin alla on noin 80cm kerros 0- 64. KaM 0-8 mm KaM 0-12 mm KaM 0-16 mm KaM 0-32 mm KaM 0-90 mm salaojasepeli 8-16 mm. Säkylän Sora-Pojilta saat asfalttimurskeet, kalliomurskeet, kivituhkat sekä. Se sopii hyvin kantavaksi rakenteeksi teiden ja pihojen reunoille.

Liuskekivien asennukseen ja saumaukseen soveltuva tumma kivituhka on. Tumma kalliokivituhka 0-8 mm tiivistyy kovaksi, sileäksi ja helppohoitoiseksi. Käyttötarkoitusesimerkkejä: pihateiden ja pihojen pintamateriaali ( 0-8 mm). Pihalaattojen ja kivetysten alle tasausmateriaaliksi ( 0-8 mm), esim. KIVITUHKA 0-3, Pihakivien ja laattojen asennushiekka. Meiltä löytyvät kaikki tarvittavat soralaadut. Kaliomurskeesta eroteltu hieno kiviaines (esim.

0-6 mm). KAK- kuljetuspalvelu Oy: eristyshiekka, kivituhka 0-8, kalliomurskeet. OSK Äänekosken KAK: salaojasora 0-8, muuraushiekka ja tuntiajo. Pihat, pihatiet, pengerrysten ja kivetysten saumaukset.

Hiekoitushiekka 0-4 mm, 0-8 mm.