Kirjokuunlilja

Violetit kukat heinä-elokuussa. Valkea, vihreäreunaiset lehdet puhkeavat myöhään keväällä. Perennapenkkiin, reunus- ja maanpeittokasviksi. Lilanväriset kukinnot heinä- elokuussa.

Kirjavalehtinen lajike kukkii heinä-elokuussa vaaleanlilat kukat.

Kasvikierros kuopion isolla hautausmaalla

Viihtyy niin puolivarjossa kuin myös auringossa. Kasvupaikaksi sopii humuspitoinen tuore ja. Tuote on loppuunmyyty verkkokaupasta. Lehdet kiertyneet, epäsäännöllisesti kirjavat ja reunoilta vihreät. Kasvutapa: pysty kukinto, kirjavat lehdet.

Kuunlilja – Sinikuunlilja, kirjokuunlilja, isokuunlilja ja muut kuunliljat – Parhaat perennat sarja opastaa valitsemaan kauniit ja kestävät monivuotiset kasvit.

Kirjokuunlilja hosta undulata ’mediovariegata

Kirjokuunlilja

Vihreät lehdet, joiden keskellä valkoinen raita. Suhteellisen pienilehtinen, lehdet ovat osittain kiertyneet. Lehdet ovat epäsäännöllisen vihreä-valkoiset. Kasvatetaan lähinnä lehtien takia.

Valkovihreät aaltoreunaiset lehdet. Heinä-syyskuussa violetti kukinta. Tämän kuvasivuston ja niiden tiedostojen käyttöoikeus on kuvien ottajalla! Eri lajikkeiden lehtien värit voivat olla valkoisen- tai keltaisenkirjavia ja. Lehdet epäsäännöllisen kirjavat, aaltoilevat vihreät reunat. Kasvualusta, ravinteikas, kosteutta. Mahdolliset toimitustavat: Nikinmäki Lähialue toimitus, Kuorma-auto toimitus Vain PK-Seudulle Hiab 6m, Paketti toimitus kaikkialle Suomeen! Melko pienilehtinen, voimakkaasti viirullinen lajike, joka löytynyt puolivilliintyneenä täältä.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version. Hakutulokset – kirjokuunlilja – Kuvapankki – Kuvatoimisto Vastavalo. Kasvutavaltaan ne ovat mätästäviä ja.

Kuunliljojen kasvu ensimmäisenä kesänä vaatimaton

Puolivarjoisten paikkojen todella hyvä lehtiperenna, jonka kauneus on veikeän poimuisissa, iloisen valkokirjavissa lehdissä. Viehättävät, mutta vaatimattomat. Tämän Pin-lisäyksen löysi hannele lievonen. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Upeasta lehdistöstään tunnetut kuunliljat voivat parhaiten puolivarjossa ja varjossa, missä niiden lehdistö pysyy terveimpänä.

Feed You can follow this conversation by. Ruotsinkielinen nimi, Brokfunkia. KUKINTA-AIKA: kesä-syyskuu lajikkeen mukaan. KASVUPAIKKA: puolivarjoinen, varjoinen, aurinkoinen. Kipeänä on sohvalla maattu ja rikkaruohot taas juhlineet, samoin kuin nurmikko. Sen lehdet ovat valkovihreät ja laji on helppo tunnistaa lehtien. Hosta undulata `Mediovariegata`. Varjossa erottuvat parhaiten valko- ja keltalehtiset sekä vaaleakukkaiset kasvit.

Kanukkapensas ja kirjokuunlilja ”valaisevat” lehdistöllään tätä. Kuunliljoja, valkotäpläimikkää ja taustalla nauhuksia. Sormivaleangervo viihtyy syvässäkin varjossa. Keväällä istutetut kirjokuunlilja ja joku toinen liljalajike eivät ole kummoisia lehtimääriä saaneet väännettyä tähän asti, sanoisin että korkeintaan.