Kirjoja nuorille pojille

Miten saada pojat lukemisen imuun? Tätä on pohdittu viime aikoina valtakunnallisessa mediassa, ja samaa mietitään myös kirjastossa. Nuorten kanssa työskentelevät kirjastolaiset listasivat kirjoja ja kirjasarjoja, joiden avulla lukukynnys madaltuu. Tällä listalle on koottu kirjoja 13–16-vuotiaille tai. Nuoret kertovat lukukokemuksistaan ja suosittelevat toisilleen kirjoja.

Pojat on upea tyttöjen kasvutarina, joka tempaisee mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta.

5 faktaa lasten ja nuorten lukemisesta

Lukuvinkkejä pojille (sopivat myös tytöille). Tasonsa pitänyt vampyyrisarja nuorille, toimii myös mangana. Jeff Kinney on maailman myydyimpiä nuortenkirjailijoita. Neropatin päiväkirja – sarjaa on myyty yli 75 miljoonaa kappaletta ja sitä on käännetty monille kielille. Huomaathan, että ikäsuositukset ovat suuntaa antavia ja useat kirjat. Kirjoja lukemattomille pojille.

Lasten ja nuorten lukeminen on vähentynyt ja erityisen harva teinipoika ilmoittaa harrastuksekseen lukemisen. Keskustelussa aikuiset vinkkaavat toisilleen oman aikansa nuortenkirjoja ja harmittelevat sitä, että pojille ei kirjoiteta kiinnostavaa kirjallisuutta.

Pojan lukuinto hiipuu teini

Kirjoja nuorille pojille

Pojille, joita joskus rakastin. Kirjaesitelmiä varten kun kuitenkin pitää kirjoja lukea. Alla on lista menestysromaaneista, joissa pääosissa ovat pojat tai nuoret miehet. Kaikki kirjat ja elokuvat voit lainata Helmet-kirjastoista. Olen kirjastovirkailija Rovaniemen kaupunginkirjastosta. Itsekin ikäryhmään kuuluvana, kerään lukuvinkkejä erityisesti nuorille miehille ja "ei-lukijoille" Olen.

Pienet pojat kirmaavat kirjastojen lastenhyllyillä aivan yhtä innokkaina kuin. Nuorille saisi kyllä tulla ohuempia ja isotekstisiä fantasiakirjoja. Kertoo nuoresta Stanleystä, joka varastaa epähuomiossa lenkkarit ja joutuu keskelle erämaata vankileirille, jolle kätkeytyy. Remeksen nuorten jännärit: Kirottu koodi, Musta kobra, Piraatit, jne. Sachar, Luis: Paahde, Colferin: Artemis Fowlit. Tässä ainakin jotain jännitystä.

Kirja käsittelee sankaruutta rajojen rikkomisen näkökulmasta. Akateemisen kirjakaupan myydyin lasten- ja nuortenkirja. Siirry kohtaan Älylaitteet vai paperinen kirja? Erityisesti nuorten kohdalla huolena on, miten käy. Kirja seksistä nuorille miehille, jotka janoavat tietoa omasta kehostaan ja seksuaalisuudestaan.

Respektiä – seksikirja pojille sisältää maanläheistä opastusta.

Kirjoja 14 vuotiaalle pojalle?

Paratiisilaisten ja havonalaisten kolminaistamat Pojat. Paratiisi–Havonan kolminaistamat pojat ovat vielä nuoria ja.