Kipsilevyankkuri pihdit

Itseporautuva kipsilevyankkuri, joka lukittuu seinään. Asennus ruuvimeisselillä tai ruuvinvääntimellä. Kevyisiin kiinnityksiin kipsilevyille (max. kuormitus 8 kg, varmuuskerroin 2,5) on kätevintä käyttää KLA- ja KLA METAL – kipsilevyankkureita. SnapSkru on itseporaava kipsilevyankkuri joka lukittuu levyn taakse – Se ei ole ruuvi suuressa ruuvissa, kuten kilpailevat tuotteet.

Itseporaava kipsilevyankkuri, joka avautuu ja lukittuu levyn taakse ruuvia kierrettäessä.

Peilin taustakiinnikesarjat peilin näkymättömään kiinnitykseen

Kipsilevyankkuri pihdit

Spit DRIVA – kipsilevyankkurin voit kiertää kipsilevyyn suoraan, ilman. Paisuntaruuvit eli ruuviankkurit tai kipsilevyankkurit sopivat kipsi-, lastu- ja puukuitulevyihin. Jos käytät paisuntaruuvien asentamiseen sopivia pihtejä, ruuvien. Kuumasinkitty ankkuri, itseporautuva kiinnitys kipsilevyyn. RUUVILLA VARUSTETUT KIPSILEVYA. Katso kipsilevyankkuri hakutulokset verkkokaupassamme.

Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.

Kevyet kiinnitykset rakennuslevyihin

Kipsilevyankkuri pihdit

Ruuvaa sitä ruuvia auki kunnes se töröttää pari senttiä ulos, lyö ruuvin kantaan vasaralla, ja vedä sitten pihdeillä proppu ulos. Pikakiprokki on ruuvilla varustettu kipsilevyankkuri nopeaan kiinnittämiseen ilman esiporausta. Halkaisija 14 mm, pituus 38 mm. Metallinen kipsilevyankkuri kiinnityksiin kipsilevyseiniin tai kattoihin.

Sieltä saat nimittäin siedettävään hintaan myös tuon Molly-ankkurin asentamiseen tarvittavat pihdit. Kipsilevyankkuri nimisellä löytyy varmaan rautakaupasta. Mollyankkuriin pitää hankkia pihdit, mutta ne eivät yleensä paljoa maksa. Raskaampiin levyseinäkiinnityksiin oleva tuote, jossa on M6 tai M8 sisäkierre ripustuksille ja kannakoinnille. Kiinnike on itseporaava, iskun ja tärinänkestävä, joka avautuu ja lukittuu levyn taakse.

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen. PIKAKIPROKKI 4kpl Pislan pikakiprokki eli sinkityllä ruuvilla varustettu kipsilevyankkuri. Ei tarvitse esiporaustaMateriaali teräs ja muoviPakkauksessa 4kpl. Voidaan käyttää myös kaksinkertaiseen kipsilevyrakenteeseen kiinnitettäessä.

Suunniteltu käytettäväksi kiinnitettäessä pehmeisiin. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen kipsilevyankkuri. Kiinnitykset kaikentyyppisiin levyihin.

Wurth wuproc kipsilevyankkuri 8kpl

Kaulan muotoilun ansiosta ankkuri ei pyöri. Ankkurin esikiristymisen jälkeen. Pihdit korikiinnikkeiden irroitukseen. Pihtien terien kulma 80° on mitoitettu sopimaan. BizLine eristetyillä liittimillä on UL-hyväksyntä näiden pihtien kanssa.

Lyötävät kipsilevyankkurit jotka laajenevat ruuvattaessa. Pihdit on erityisesti valmistettu ja tarkoitettu. Automaattilukitus: pihdit lukittuvat kun ne puristetaan esineen ympärille. Muuraus-ja saumaustyökalut,käsisahat,peltisakset 77 Pihdit,Pulttisakset, Petkeleet,Taltat. KIPSILEVYANKKURIT SPEED METAL Kevyisiin kiinnityksiin.

Lisää vertailuun Näytä tuotevertailuPoista vertailusta. Työkalut, tikkaat ja laitteet, Pirkanmaa, Myydään 1 € 11 maa. Tästä syystä valitsisin vain kipsilevyankkureita enkä laskisi. K-raudan halvimmat pihdit maksoivat vain 7 EUR ja kyllä homma niilläkin hoitui.

Kiinnitettäessä huokoisille kipsilevyille on käytettävä kipsilevyankkureita tai ankkuriproppuja. Kevytbetoniin kiinnitettäessä ruuvien tulee taasen.