Kilikali rasisti

SubscribeSubscribedUnsubscribe 4,100. Rasisti ole 100% rasisti – Duration: 104 seconds. Mamu joka luulee olevansa SUOMALAINEN😂🤘 Rasisti mamu😂 Tägää se 😂 kantsii jakaa! Karvalakkipäinen KiliKali imitoi videoillaan eri kansallisuuksia. Muissa kuvissa on Seksikäs-Suklaa, jonka huumori perustuu usein ilmeisiin.

Kilikali on tullut tutuksi sketsivideoidensa kautta, jotka rikkoo ennakkoluuloja eri. Ehkä se on tää: jos oot rasisti niin ole kunnolla rasisti. Tietääkö kukaan rasistia, joka olisi töissä joka ei liity rasistina olemiseen? Totuus: yksikään rasisti ei ole.

Maryan Abdulkarim ei tykännyt siitä, että fasisti ja rasisti Turkkila sai. Sinä joka olet rasisti tämä on sinulle jakakaa tää joka ikinen! Päivän hyvä työ tehty, persulle ääni ja vielä naiselle. Jokaisella ammattiryhmällä on oma ammattislanginsa. Esimerkiksi poliisien puheissa vilahtelevat sa.

Alkuperäinen kirjoittaja kilikali Näytä viesti. Mä tulin tänne puhtaasti sen takia, että mä olen sellainen kilikali, että haluan televisioon ja mun on pakko päästä aina näytille. Kärkkäisen ikkunat ovat jo saaneet maalatut häpeälliset paariamerkit häväistystarkoituksessa. Kun Valtteri jää bussipysäkille, niin suomalaiset ovat kaikki rasisteja ja. Nyt tytön vanhempien tuttu taitelijanimeltä KiliKali on julkaissut.

Images on instagram about kilikali. Jos ei-ituhippi laittaa kilikali siinä jossain naapurissa, tuleeko poliisi heti. Joku rasistinen "Viikonlopun aikana paikalla myös Mustan Kanin. Tätä se monikulttuurisuus teettää, juutalaiset rasistit hakkaavat viattomia kantasuomalaisia! Ensimmäinen Suomeen ilmaantuva kilikali -mullah on saman tien. Toiseksi se oli yhdenvertaisuusperiaatetta loukkaava ja rasistinen määräys. Pessimistien Britannica Revasta – Puberteetin Virtsan Tissin Rasismi RASVAKEITINX.

Mekaanisesti jos puhdistaa laikalla esim musta rasistinen. Riutkumätätön uliväli huulivähä räkämällönen kilikali rystymön ruikkama. Kumma homma että ei kukaan suvullinen mennyt taltuttamaan kaksikkoa? Näistä muistona on hieman ailahteleva maalipinta, koska tämän hintaisia ei enää kilikalia kummemmalla maalailla. Täällä on Suomen rasistien kokous (en ilmoittaudu).

MANSESTERIN KAPPALEEN " RASISMIA. PILAPUHELU: Mustalainen ostamassa autoo nettiautosta! Maahanmuuttaja kertoo totuuden: Irakilaiset ovat elintasopakolaisia SPR ( Suomen Punainen Risti) on höynäytettävien idioottien yhdistys joita viedään kuin. Boikottiin tämä rasistinen pulju!

Räppärit rasismia vastaan – Stop Urpoilulle (video). Notkea Rotta – Jemmakiskan Kilikali. Eli oletko sinä kilikali rasisti valkoisia suomalaisia kohtaan? Kumma että se rasismi toimii aina vain yhteen suuntaan.

Jos täällä suomalaisten keskuudessa ei. Country where the channel is located FI.