Kiitoskortti opettajalle

Tulostettavia ilmaisia kiitoskortteja opettajalle, hoitotädille ja kerhotädille. Kauniita kiitoskortteja ja korttipohjia kiitoskortteja opettajalle, hoitotädille ja. Jos jollain on hyvä runo, minkä voisi 8-vuotias lapsi laittaa korttiin ihanalle opettajalle joka ei enää ensi vuonna opeta heitä, niin kertokaa! Haluatko muistaa mukavaa opettajaa tai päiväkodin henkilökuntaa kiitoskortilla? Keräsimme yhteen runoja kiitoskorttiin opettajalle ja.

Koskettava kiitosruno kruunaa kortin opettajalle tai hoitajalle.

Kiitoskortti eskariopelle

Valitse Kotilieden koosteesta ihana runo kiitoskorttiin! Niinpä otinkin itseäni niskasta kiinni ja marssin työhuoneeseen kerran jos toisenkin. Pitihän sentään jossain vaiheessa kahvitella ja taukoilla. Yhdessä eskarilaisen kanssa askarreltu kortti kiitokseksi ja muistoksi opettajalle.

Posts about kortti opettajalle written by cherry. Avainsana-arkisto: kortti opettajalle. Päivitysilmoitus: Suloisia runoja kiitoskorttiin opettajalle ja päiväkotiin.

Kortti kiitoskortti kiitoskortit

Monelle opettajalle riittää vallan hyvin kukka, omatekoinen kortti tai yksi kiitoksen sana. Ja ehdottomasti oman oppilaan tekemä kiitoskortti mukaan! Jäät pysyvästi meidän mieleen opettajana, joka sytytti kipinän viulunsoitoon ja musiikkiin. Tästä on hyvä Liljan jatkaa matkaa ja kokeilla siipiään suurempaan. Tämän Pin-lisäyksen löysi Outi Kukkonen. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Viime hetken kevätvinkkinä omien lasteni tämänvuotiset kiitoskortit päiväkodin ihanille aikuisille!

Jos teillä ei ole vielä muistettu lasten opettajia. Kortti kiitoskortti kiitoskortit. Leivonmäen kansallispuisto on upea paikka luontoretkille ja ympäristökasvatukselle ympäri vuoden. Viitoitettujen polkujen varsilla kansallispuiston suo-, harju-. Sopisiko kortti tällä runolla kiitokseksi esim. Tai voisiko tämän kortin antaa esimerkiksi kiitokseksi ystävälle ymmärryksestä? Opettajalle kevään päätteeksi annettava lahja ei ole mikään pakollinen.

Jos jotain haluaa antaa, niin lapsen tekemä kiitoskortti koko perheen. Tänä vuonna päiväkodin tätejä muistettiin tälläisillä simppeleillä korteilla, joihin ensin tein kukkakuvion sabluunaa.

Tulostettavat ilmaiset kiitoskortit opettajalle

Röyhelömekkoon puettu pikkupianisti ojentaa opettajalleen konvehtirasian, jonka päälle on teipattu omatekoinen kiitoskortti. Ivan Kravtchenko on jo vanha mies.