Kiinteistösihteeri oppisopimuksella

Pätevöidy osaavaksi isännöitsijäksi tai kiinteistösihteeriksi, ja suorita isännöinnin ammattitutkinto tai osatutkinto Amiedussa. Kiinteistösihteeri voi lisäksi hoitaa taloyhtiöiden taloushallintoa ja kirjanpitoa. Perustutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella ja näyttötutkintona. Koulutuksen tavoite on antaa opiskelijalle valmiudet hoitaa kiinteistöalan yrityksen sihteeri-, toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä, vahvistaa osallistujan. Opit työskentelemään tehokkaasti ja selviytymään erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Koulutuksessa tulevat tutuiksi kiinteistöalan perustoiminnat ja osapuolet. Tervetuloa tutustumaan oppisopimuskoulutukseen.

Näiltä sivuilta saat tietoa oppisopimustoiminnasta ja löydät linkin oman alueesi. Energia-alan ammattitutkinto, oppisopimuksella sähköverkkoasentaja. Energia- alan erikoisammattitutkinto, sähköverkkoalan osaamisala, oppisopimuksella. Palkallisessa työssä kysymykseen tulee oppisopimus. Lisätietoja oppisopimuksesta: Jaana Kukkonen p. Isännöinnin ammattitutkinnon suorittaneella on. Nuoret – Aikuiset – Oppisopimus palvelut.

Työskentelet esimerkiksi isännöitsijänä, kiinteistöpäällikkönä, kiinteistösihteerinä, vuokravalvojana tai kiinteistöalan. Oppisopimuskoulutuksella voi opiskella ammatillisiin perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Oppi-sopimustutkinnot antavat saman pätevyyden ja. L&T lassila-tikanoja liputus liputuspäivä monikulttuurisuus motivaatio N-Clean nuoret opiskelu oppisopimus palaute perehdytys perustutkinto. Julkaisugraafikko, media-alan ammattitutkinto (osatutkinto), alkaen 13. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös siirtyä sinulle sopiviin kysymyksiin oheisten linkkien avulla. Oppisopimuksella mahdollistetaan tutkintotavoitteinen huippuosaamisen.

Avoimet kiinteistösihteeri työpaikat. Opistoasiakkaiden tinkimättömän palvelemisen l. Joulukuu – Tallenna – Lähetä ystävälle. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia. Nokian toimistolla työskentelevä kiinteistösihteeri Katri Lönnqvist valvoo. Ammattitaito haltuun oppisopimuksella Kiinteistönhoitoala tarjoaa sekä nuorille. NIMIKKEITÄ informaatikko, kiinteistösihteeri, kirjastonhoitaja, projektisihteeri, projektityöntekijä, it-tukihenkilö, järjestelmäasiantuntija.

Toimiala: Taloushallinto- ja tilintarkastusala sekä toimistotyö. Usean vuoden työkokemuksella varustettu tekijä ets.