Kiinteistönvälittäjän vaihto

Vierailija: "Asunto ollut myynnissä useamman kuukauden. Onko kellään kokemusta välittäjän vaihdosta? Eli menikö asunto nopeasti uudella välittäjällä? Valtaosa asunnoista ja kiinteistöistä myydään kiinteistönvälittäjän avulla. Välityspalkkiot ovat rahasummiltaan suuria ja asuntokaupassa on voitava luottaa. Minulla on ollut myynnissä eräällä kiinteistövälittäjällä asuntoni jo pari kuukautta ja alkaa tuntumaan että meillä ei ole ihan samat näkemykset.

Kiinteistömaailmassa voit halutessasi valita itse Oman Välittäjäsi. Ellet tunne jo ennestään hyvää luottovälittäjää, löydät varmasti mieluisan kiinteistönvälittäjän. Johanna (nimi muutettu), 50, päätyi kiinteistönvälittäjäksi pitkän harkinnan jälkeen. Monta vuotta asiakaspalvelijana teleyhtiössä toiminut. Myimme asuntoa Turussa, ensimmäinen kiinteistönvälittäjä tuli tunnetusta välitysfirmasta. Hän ei tuntunut olevan pienen asunnon myynnistä. Asunnon vaihto on tavalliselle tallaajalle yksi merkittävistä.

Me etsittiin monta vuotta omalta alueelta taloa ja tuli törmättyä monenlaiseen kiinteistönvälittäjään, osa selvästi liioitteli hyviä puolia ja vähätteli. Perinteisesti asunnon välityksestä on selvinnyt ilman maksuja, jos kauppaa ei synny. Oululainen asiakas tyrmistyi, kun myymättä jäänyt asunto. Millaisia asioita tulisi ottaa huomioon kiinteistönvälittäjän valinnassa? Kuinka kilpailuttaa välittäjät? Kannattaako kiinteistönvälittäjä valita pelkän. Kiinteistönvälittäjällä tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä tai. Vaikka asuntojen myynti on kiinteistönvälittäjän työn tavoite, suurin osa työstä on.

Mari Saavalainen, René Messia de Prado ja Riina Kalavaara vaihtoivat alaa. Omakotitalon myynti on iso asia. Susanilla oli onneksi ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä apuna talon myynnissä. Otimme aluksi saman kiinteistönvälittäjän, joka hoiti edellisen asuntomme ja välitti meille. Asunnon myyminen ja ostaminen ovat monille elämän suurin rahallinen päätös ja siihen sisältyy paljon isoja tunteita, onhan kyseessä oma koti. Effortian kiinteistönvälitysvertailu vahvistaa, ettei asunnonvälittäjän työ sovi kaikille. Edes arvostettu LKV-pätevyys ei takaa mitään.

Ensiasunnon osto sujuu yleensä varsin helposti, mutta mitä sitten, kun on aika vaihtaa isompaan asuntoon. He palkkasivat kiinteistönvälittäjän myymään Tapaninvainion-kotia. Asko Mikkonen suosittelee kaikkia asunnon vaihtoa suunnittelevia. Tällainen mahdollisuus alan vaihtoon ei vaatinut pitkää harkintaa.