Kiilto primer ulkokäyttöön

Tartuntapohjuste tasoitteen ja tasoitettavan pinnan välisen tartunnan parantamiseen. KIILTO LIIMA- JA TIIVISTEMASSATEntistä laajempi valikoima laadukkaita. Start Primer ei ainakaan sovellu ulos. Pohjustusaine huokoisille että imemättömille pinnoille sisä- ja ulkokäyttöön.

Reaktiolakat sisä- ja ulkokäyttöön (RT-luokitus).

Tartuntapohjuste kiilto start primer 1 l

Kiilto primer ulkokäyttöön

Vesiohenteinen, synteettinen kumilateksi. Sävytettävissä Teknomix sävytysjärjestelmällä. Maalattaessa NORDICA PRIMER – pintojen päälle dispersiomaaleja maalaustyö tehdään näiden. PRIMER – erittäin nopeasti kuivuva, akrylaattipohjainen, vesiohenteinen pohjamaali sisä- ja ulkokäyttöön.

Valkoinen ja väritön perusmaali 3. Soveltuu puu- ja metallipinnoille.

Nopeasti tehokkaasti taloudellisesti

Kiilto primer ulkokäyttöön

KIILTO FIBERGUM PRIMER 1L Pikakatselu. Sopii huoltomaaliksi lähes kaikille vanhoille maaleille ja teollisille. EP Primer on tarkoitettu korroosiota estävään pohja-. Vesieristys- ja laatoitustuotteet. Temacoat GF Primer epoksipohjamaali kaksikomponenttinen. Oksalakka nopeasti kuivuva erikoislakka sisä- ja ulkokäyttöön hidastamaan. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Puusepäntuotteet ulkokäyttöön. Aqua Primer 205, Aqua PU Primer 256, US Grund. Lopulliseen kiiltoon vaikuttavat eri tekijät, kuten levitysmenetelmä. Ulkokäyttöön kiviainespintojen pohjamaalaukseen.

Hyvä maalattavuus, kovuus ja kestävyys. Täytä kaikki halkeamat, kolot ja avosaumat ulkokäyttöön tarkoitetulla puutasoitteella. Puupintojen vesiohenteiset pohjamaalit ulkokäyttöön RL 11.

Pohjustusaine keraprimer 10 l

Wood Primer voidaan pintamaalata joko dispersio- tai öljymaalilla. U Polyuretaani ulkokäyttöön ( ei Emissionia ). Ne tarjoavat nopean kuivumisajan, enemmän kiiltoa ja kulutusta kestävä pinnan kuin perinteiset spraymaalit. D-DUR PLUS PRIMER antaa hyvän suojan veden imeytymistä vastaan ja. Primerin käyttöä suositellaan emässulkuna ja hyvän tartunnan.

Talopohjamaali on maalaamattomille puupinnoille tarkoitettu vesiohenteinen alkydipohjamaali ulkokäyttöön. Sekoita Ultra Primer huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä, max. Maali säilyttää erittäin hyvin kiiltonsa ja värisävynsä ilmastorasituksessa. AT-Color Primer pohjamaaleja antamaan maalattavalle kappaleelle.

Sisä-ja ulkokäyttöön puu ja metalli. Kiilto Lattia- lämmitystasoite. Korkealujuuksinen, ennen sitoutumista paisuva betoni, joka on tarkoitettu ahtaisiin ja vaikeisiin jälki- ja täyttövaluihin. Pääkäyttökohteina ovat betonielementtien.

Metal Primer WB on vesipohjainen ja korroosiota estävä pohjuste peltikatoille ja teräslevyille sisä- ja ulkokäyttöön. Sisä- ja ulkokäyttöön tulevien teräsrakenteiden maalaus. Tuotteen teho perustuu erikoisvalmisteiseen. Voidaan käyttää huonekaluissa Vintro Primerin päällä.

Etsi Joutsenmerkittyjä tuotteita tai palveluita.