Kevythirsi vierasmaja

Aitta ja vierasmaja ratkaisevat tilanpuutteen. Tilaa aitat ja vierasmajat K- Raudasta jo tänään ja kesävieraiden majoitus ei aiheuta päänvaivaa! Koko 3,9m x 3,9m, kevythirsi 34mm. Kaikki hirsiaitat valmistetaan tehtaallamme suomalaisesta hirrestä optimaalisissa olosuhteissa, alusta loppuun saakka sisätiloissa.

Voit valita aittaasi haluamasi. Finnpeak Hirsituote Oy on laadukkaiden hirsi – ja piharakennusten osaaja.

Vierasmajan kattoon eristys? (huvilat ja mökit)

Kevythirsi vierasmaja

Suvi Marja 28 vierasmaja tai leikkimökki, koko 5,5 m2. Piispanristin Saha myy vierasmajat edullisesti netissä. Vierasmaja, vierasaitta, vierasmökki Finland 12,9 m2. Tilaa kotimainen hirrestä tehty vierasmaja suoraan meiltä täältä – hinta ei päätä huimaa!

Harjakattoinen Woodia City -malliston vierasmaja on moderni ja avara pihan keskipiste. Se toimii mainiosti myös lisämajoitustilana ja talvella pihavarastona. Vierasmajat, aitat, pihamökit ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike.

Mökki: rakenna pikkumökki yhdessä päivässä

Kevythirsi vierasmaja

Näyttävä vierasmaja puutarhaasi! Kevythirren paksuus on tässä mallissa 28mm, lattialaudat ovat. Nyt kaikille tuotteille osamaksu mahdollisuus SVEA rahoituksen kautta. Valmiiksi työstetyt kevythirret ja muut osat on pakattu suojakääreeseen. Jos hirsi ei mene paikalleen, tarkista että se on. Meiltä löydät myös monenlaiset pihavajat ja aitat omien käyttö. TENE KAUBANDUS OÜ" (Grupotene) valmistaa erilaisia puutuotteita, tuotevalikoimaan kuuluvat mm.

Luoman Puutuotteen piharakennukset antavat lisätilaa asumiselle. Hirsirunko 38 x 145 tai 45 x 145 kevythirsi. Lattialistat (vain vierasmaja ja pihasauna) 12 x 30 jm. Unikko on studiomainen aitta tai maisemahuvila, joka avaa anteliaasti näkymän ympäristöön.

Hinnat sitoumuksetta, varmista. Vehasen talot valmistaa laadukkaita ja ekologisia hirsilomakoteja, hirsitaloja ja hirsimökkejä, suomalaisen hirren ja vahvan suunnitteluosaamisen ansiosta. Eristystöiden jälkeen voi päättää, käytätkö lisärakennusta saunana, varastona, työhuoneena vai vierasmajana. VARASTO vierasmaja alkaen 850 €. Valmistamme pihapiirin hirsirekennukset, saunat, aitat, vierasmajat.

Kevyt"hirsi " kesäsaunaan tulee raakapontatusta laudasta.

Vierasmajan rakenneratkaisuista

Kevythirsi vierasmaja

Talvella korkeintaan talviloman aikaan saatettaisiin pistäytyä. Riittääkö 70mm vai pitäisikö olla vähintään 90mm hirsi? Helpoin tapa täydentää pihapiiriä on hankkia kevythirsirakennus valmiina pakettina. Uusi vierasmaja tehtaan paketissa. Paketissa kaikki puuosat myös katto ja lattialaudat. Maahantuomme myös huvimajat, aitat, varastomajat, bio puuceet, grillikatokset, vierastuvat ja leikkimökit. Meillä on myös useita muita malleja saatavilla, joista. Kimaran mallistosta löydät laadukkaat hirsitalot, hirsihuvilat, hirsimökit, hirsisaunat ja saunamökit sekä pihapiiriisi sopivat piharakennukset.

Kuljetus Itä- ja Pohjois-Suomi. Lasiterassi toi lisätilaa ja toiminnallisuutta rivitalokotiin. Kävin tutustumassa uuteen paloturvalliseen lasiterassiin Kymenlaaksossa. Tyylikäs vierasmaja isoilla lasiovilla!

Runko: höylättyä ja nurkkasalvettua kevythirttä 34 × 133 mm.