Kesäbegonia istutus

Kesäbegonia kasvaa rehevän pensasmaisesti. Sen lehdet ovat raikkaan vihreät tai punertavat ja muodoltaan herttamaisen pyöreähköt. Mukulabegoniat istutetaan keväällä ulos kukkapenkkien koristeeksi ja niitä. Mitä haudalle kannattaa istuttaa? Yksi vanha ja perinteinen, kestävä on kesäbegonia eli jääbegonia, jääkoivu, jääpuu ja mitä nimiä vielä.

Kesällä ruusu- eli pauliinabegonian voi istuttaa kukka- tai ruukkuryhmiin ja hoito.

Mitkä kukat pärjäävät auringossa

Kesäbegonia istutus

Pienikukkaiset begoniat selviävät sateista aina paremmin ja kesäbegonia on. Sen voi istuttaa ulos kukkapenkkiin tai. Annansilmä, kesäbegonia kestää hyvin sadetta. Se viihtyy auringosta varjoon ja sietää hyvin kuivuutta. Sopii kukkapenkkeihin, ruukkuihin ja haudoille. Kukat kestävät melko hyvin sadetta.

Monikäyttöisen Ahkeraliisan voi istuttaa myös amppeliin. Kesäkukat voidaan istuttaa suuriin ruukkuihin, parvekelaatikoihin ja.

Tee parvekkeesta paratiisi

Kesäbegonia istutus

Kasvi haluaa juurtua kunnolla maahan menestyäkseen, joten sitä ei kannata istuttaa hakkeen tai. Sää istutuksesta havainnointiin oli pääasiassa aurinkoinen, pari. Dragon Wing-, 1 Big Leaf-, 15 kesäbegonia – ja 2. Tyypillinen parvekevirhe on istuttaa kasvit liian tiheään, jolloin ne. Paahteisellakin paikalla viihtyvä, hallanarka kesäbegonia kukkii koko. Kokeile varjoisalla paikalla näitä kasveja: kesäbegonia, lobelia.

Kesäkukkia voi istuttaa ruukkuihin, amppeleihin, parvekelaatikoihin. Istutetaan ulos keväällä kun hallat ohi, kukkii kesäkuulta lokakuulle. Näyttävästi kukkiva kerrottu kesäbegonia kestää monenlaista säätä, joten on suosittu. Perennahoidossa olevalle haudalle ei saa istuttaa kesäkukkia. Puiden ja pensaiden istuttaminen on tavallisesti kiellettyä, mutta myös muita rajoituksia. Auringossa kukoistavat kesäbegoniat ja ruusut.

Kukat ovat vaaleanpunaisia, punaisia tai valkoisia, lehtien. Menestyy myös avomaalla ja kestää sadetta. Varjoisan paikan kesäkukkia ovat esimerkiksi kesäbegonia, lobelia. Olen joka kesä laittanut haudalle kesäbegonioita ja ovat kukkineet tosi hyvin. Noin kymmenen senttiä sopiva väli istuttaa.

Ränstynyt istutus kannattaa vaihtaa uuteen vaikka kesken kesän.

Puolivarjoon ja varjoon archives

Kesäbegonia istutus

Paahteessa menestyvät kesäbegonia, iso-olkikukka, hopeavillakko. Pääasiassa samaa kukkalajia ja väriä istutetaan samaan osastoon tai riviin. Varjoon: verenpisara, ahkeraliisa, hopeavillakko, kesäbegonia. Sankarihaudoille äitienpäiväksi istutetut orvokit poistetaan ja tilalle istutetaan punaisia kesäbegonioita ”, Siilinjärven seurakunnan puutarhuri. Kukkahoito ( B ) Kukkien istutus ja hoito.

Kasteluhoito ( C ) Omaisten istuttamien. TAI begoniaa, kyynelpisaraa TAI kesäbegoniaa.