Kerrosrivinousu sukka ohje

Lankana käytin violetinkirjavaa Regian 6-säikeistä sukkalankaa ja. Nyt tämä mummeli kokeilee, osaisinko minäkin tehdä samanlaiset. Slippers, Neulontamallit, Cheat Sheets. Lanka: Novita 7 veljestä, maitosuklaa ja viidakko. Sukkapuikot: resoriin 3 ja ainaoikeaan 3,5.

Valkoista 7 veljestä jäi nöttönen edellisistä sukista ja minulla oli vielä 7 veljeksen.

Kerrosrivinousut twistillä

Kerrosrivinousu sukka ohje

Tunnisteet: 7 veljestä, kerrosrivinousu, lasten sukka, ohje. Kiitos Taina:) Toivottavasti jatkossakin löydät kivoja ohjeita blogistani:) Poista. Lasten jalat ne vaan kasvaa ja sehän tarkoittaa tietysti uusien sukkien tarvetta. Kerrosrivinousu sukat miehelle.

Sinisävyiset kerrosrivinoususukat valmistuivat 6. Lanka on Nallea, kahta eri väriä ja puikot 3. Tämä kerrosrivinousu -niminen malli on oikein helppo ja mukava neulottava.

Janitan kätösistä: kerrosrivinousu sukat

Kerrosrivinousu sukka ohje

Kivat sukat ja ehdottomasti muistiinlaitettava malli! Omaansa ei sais kehua, mutta näistä tuli hienommat kuin ohjeessa. I know all of these knee sock patterns I saved to my inspiration board are knit. Jeni – perhe sai viimeisen jäsenensä eli äiti sukat. Tämä taisi olla jonkinlainen sukkahitti alkuvuodesta. Tänne on koottu kaikki suunnittelemani sukkaohjeet miehille ja hämmästyin miten monta. Kantapään jälkeen jatka kerrosrivinousua jalan päällä ja jalkapohjassa tasaista sileää. Posts about kerrosrivinousu written by apilililuu.

Ensimmäiset varpaista varteen kaksi sukkaa kerralla neulomani! Sukka olisi näyttävämpi, jos tuon rivinousun tekisi jollain muulla värillä kuin pohjaväri. Ohje on helppo: Silmukkaluku on jaollinen neljällä. Kuplat ja kerrosrivinousu ovat mulle ihan uusia tuttavuuksia, mutta todella mukava neuloa.

Novitan vanhojen lehtien ohjeet onneksi nykyään löytyy myös netistä, jee! En erityisemmin pidä valmiiksi raidoitetuista langoista. Ne ovat yksistään jotenkin tosi sekavan näköisiä. Neulottu nirkkoreuna ja kerrosrivinousu sukat.

Kerrosrivinousu sukat ohje board

Kerrosrivinousu sukka ohje

Taitaa olla myös ne jämälanka sukat, kutakuinkin 9 eri väriä taasen. Oranssimusta kerrosrivinousu sukat. Kilkkaa haluamaasi ohjetta, pyydä sitä kautta, että pääset avaamaan ohjeen. Ohjeet: Resori voi olla joko joku ihan muu väri tai toinen sukan varsinaisista. Festivo – kerrosrivinoususukat Novita 7-veljestä kangasta. Näihinkään sukkiin ei ole sen kummenpaa ohjetta. Tämä kaaviokuva kertoo, kuinka kerrosrivinousut. Esittelin nämä sukat jo joulukalenterissani, mutta laitetaan nyt mukaan tälle.

Ja sitten ohje kerrosrivinousun tekemiseen.