Kekseliäät DIY:t ja säästäväiset löydöt yksilöivät tämän vuoden 1935 siirtolaiskodin.

Päivitellessään jokaista senttiä vuoden 1935 Colonial-kodissaan, jonka hän jakaa aviomiehensä Gregin ja heidän lastensa Emmelinen ja Everettin kanssa, kekseliäs tee-se-itse-rakentaja Ruthie Jackson (@MiracleonThirtyFourth) on oppinut muutamia asioita siitä, miten talosta voi tehdä erityisen.

Kekseliäät DIY:t ja säästäväiset löydöt yksilöivät tämän vuoden 1935 siirtolaiskodin.Tapetit: York Wallcoverings Garden Lattice Sure Strip sinisellä. Adam Albright

Budjetit taipuvat, aika on tiukassa ja maku kehittyy, mutta et koskaan kadu sitä, että teet kodistasi viihtyisän koko elämäsi ajan juuri nyt. "Olen ihminen, joka on täysin sinut paikkakoristeisen sisustuksen kanssa."

Jotkin hankkeet – kuten vaikeasti yhteensopivan ristikkotapetin ripustaminen toimistoon, jossa on kolme ikkunaseinää – on kuitenkin parasta jättää ammattilaisille. Ruthie säästää tekemällä viimeistelytyöt, kuten tiivistys- ja maalaustyöt.

Kekseliäät DIY:t ja säästäväiset löydöt yksilöivät tämän vuoden 1935 siirtolaiskodin.Adam Albright

Vuotavan putken aiheuttamat vauriot johtivat strategiseen remonttiin pääkylpyhuoneessa. Ruthie pystyi pelastamaan alkuperäisen kaakelilattian ja ainutlaatuiset valaisimet, jotka auttoivat kompensoimaan uuden tuplatason turhamaisuuden kustannuksia. Hän käytti uudelleen suuren peilin toisesta huoneesta ja antoi lasiliikkeen leikata reiät valaisimien johtoja varten. Reunoihin liimatulla kreikkalaisella avaimella varustetut perusvalaisimet näyttävät räätälöidyiltä.

Ruthie Jackson

Pidän siitä, että otan jotain melko arkista ja teen siitä henkilökohtaisen ja yksilöllisen.

– Ruthie JacksonKekseliäät DIY:t ja säästäväiset löydöt yksilöivät tämän vuoden 1935 siirtolaiskodin.Adam Albright

Ruthien ja Gregin makuuhuonetta ympäröivä hedelmälaattatakka ja vieraskylpyhuoneen keltainen laatta ovat osa vanhan kodin charmia. "Kaikissa omituisissa yksityiskohdissa on niin paljon taikaa", hän sanoo.

Ruthie korostaa, että kukka + geometrinen + eläinkuviointi on yhtä kuin menestys. Värikokonaisuudet luovat levähdyspaikkoja. Hän esimerkiksi kehysti ensisijaisen makuuhuoneen takan kaakeleita maalaamalla takkatulen savunharmaaksi (Rust-Oleumin kiiltävä emalimaali).

Kekseliäät DIY:t ja säästäväiset löydöt yksilöivät tämän vuoden 1935 siirtolaiskodin.Adam Albright

Luodakseen vahvan päätyseinän, joka tarjoaa säilytystilaa, Ruthie reunusti vintage-seinää IKEA-vaatekaapeilla. Hän viimeisteli ne uudelleen laminaattia liimaavalla pohjamaalilla ja liitumaalilla, jonka läpi hän veti hammasharjalla ristikkäisiä viivoja raffiatekstuurin aikaansaamiseksi. Akryylinen tarjotinpöytä on kätevä yöpöytä, joka on tarpeeksi kevyt siirreltäväksi.

Adam Albright

Ruthie tutki alennusmyyntisivustoja sisustaakseen tyttärensä Emmelinen huoneen ja löysi vuodevaatteet perinnemyynnistä. Saadakseen parhaat kiinteistömyyntitarjoukset Ruthie tilaa sähköpostiviestit, joissa hän saa esikatsella tarjontaa, ja odottaa usein toiseen päivään asti, jolloin tuotteet ovat todennäköisemmin syvästi alennettuja.

Ruthie Jackson

Minusta ajan mittaan tapahtuva kerrostaminen luo tyylikkäimmät tilat. Rakastan sitä, kun huoneet näyttävät ja tuntuvat ihmisiltä, jotka niissä asuvat.

– Ruthie JacksonKekseliäät DIY:t ja säästäväiset löydöt yksilöivät tämän vuoden 1935 siirtolaiskodin.Adam Albright

Kun poika Everett pyysi Batmanin sinisiä seiniä, Ruthie toteutti puoliksi seinän, johon hän ei kyllästy yhtä nopeasti. Lapsikorkea parvisänky luo lisää leikkitilaa ahtaaseen 7 jalan levyiseen tilaan. Seinädekaalit lisäävät leikkisää kuviota ilman pitkäaikaista sitoutumista.

>